Mülakatsız 29 Bin 689 Personel Alımı Tarihi İçin Yeni İddia

Sağlık Bakanlığı 29 bin 689 kamu personeli alımı için yeni iddia geldi. Söz konusu iddiada alım tarihleri hakkında bilgi verildi.

Mülakatsız 29 Bin 689 Personel Alımı Tarihi İçin Yeni İddia

Sağlık Bakanlığı 29 bin 689 personel alımı tarihi için yeni iddia.

2019 yılında Sağlık Bakanlığı hala bir alım yapmadı. Geçtiğimiz yıllarda şimdiye kadar ilk merkezi atama bile yapılmıştı. Ancak 2019 yılında Sağlık Bakanlığı personel alımı konusundaki sessizliğini sürdürüyor.

İlan için açıklamanın gelmemesi , atama tarihleri ile kadro dağılımının açıklanmaması , atama bekleyen sağlıkçıların tepkisine neden oldu.

AÇIKLAMA BİR AN ÖNCE GELMELİ

Sağlık Bakanlığı 2019 yılı atama tarihleri açıklanmalı ve artık adayla daha fazla bekletilmemelidir.

YENİ İDDİA

Edinilen son dakika bilgilerine göre Sağlık Bakanlığı 'nın 2019 yılı personel alımları için ilk merkezi atama duyurusuna Haziran ayında çıkacağı belirtildi. Haziran ayında yapılacak alımların ardından kalan sayı da yılın son aylarında (Ekim-Kasım) yapılacak.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Atama bekleyen yüz binlerce sağlıkçı , yapılması planlanan 29 bin 689 kamu personeli alımında adil ve tatmin edici bir kadro dağılımı istiyor. Siz de aşağıdaki yorum kısmından taleplerinizi yazabilirsiniz.

Atama bekleyen kadın-erkek diğer sağlıkçılarla bilgi alış verişi için TIKLA

MÜLAKATSIZ ALIM OLACAK

Sağlık Bakanlığı 29 bin 689 personel alımını merkezi atama ile gerçekleştirecek. KPSS puan üstünlüğüne göre mülakatsız yapılacak personel alımı en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak.

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN