Mülakatsız 17 Bin 689 Kamu Personeli Alımı Yapılacak-İlan Tarihi Açıklaması Geldi

Sağlık Bakanlığı 17 bin 689 kamu personeli alımı hakkında açıklama geldi. İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur yaptığı açıklamada, atama bekleyen sağlıkçılar için Fahrettin Koca ile görüştüğünü ve atamayı sorduğunu söyledi.

Mülakatsız 17 Bin 689 Kamu Personeli Alımı Yapılacak-İlan Tarihi Açıklaması Geldi

17 bin 689 kamu personeli alımı açıklaması geldi.

Sağlık Bakanlığı'nın 2019 yılının kalan günlerinde yapacağı 17 bin 689 personel alımı hakkında İYİ Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur 'dan açıklama geldi. Cesur Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada 17 bin 689 kamu personeli alımı için Bakan Koca ile arasında geçen konuşmayı aktardı.

GECİKTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca daha önce yaptığı açıklamada atamanın Eylül-Ekim aylarında olacağını söylemişti. Ancak atama gecikti. 

TARİH VERDİ

Önceki gün TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu 'nda Sağlık Bakanlığı 'nın bütçesi görüşüldü. Bütçe sırasında Bakan Fahrettin Koca 'ya atamayı soran Aylin Cesur , burada net cevap alamadığını , bu nedenle yüz yüze görüştüğünü söyledi. 

İşte Aylin Cesur 'un açıklaması:

Sn.Bakan Fahrettin Koca’ya Komisyondaki soruma net cevap alamayınca, yanına gittim-tekrar sordum.  Müjde verin Sn.Bakanım-gençler sıkıntıda-ne zaman ve 17689’un kaçı atanacak dedim.

Cevap: “Tamamı atanacak ve şuan Cumhurbaşkanlığında.15 güne açıklarız” Müjde de takibi de bizden!"

ATAMA BEKLEYEN SAĞLIKÇILAR BU SAYFADA

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >> TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİ ANDA HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN