Mülakat Şartsız Personel Alımı için Başvurular Sona Eriyor! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne Sağlıkçı Alınacak

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne sözleşmeli sağlık personeli alımı başvuru sürecinde sona gelindi.

Mülakat Şartsız Personel Alımı için Başvurular Sona Eriyor! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne Sağlıkçı Alınacak

Mülakat Şartsız Alım için Başvurular Sona Eriyor! Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne En Az Lise Mezunu Sağlık Personeli Alınacak

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'ne sözleşmeli sağlık personeli alımı başvuru sürecinde sona gelindi. Geçtiğimiz günlerde Van Yüzüncü Yıl Üniversite Rektörlüğü'nün resmi internet sayfası, DPB ve çeşitli basın yayın kuruluşları aracılığıyla 'VAN YÜZÜNCÜ YIL ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ'NDEN SÖZLEŞMELİ PERSONEL (657 SAYILI KANUNUNUN 4/B) ALIM İLANI' başlığı altında yayımlanan duyuruda alımla ilgili, 'Üniversitemiz Dursun Odabaş Tıp Merkezi Hastanesine 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’ da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrasına göre KPSS (B) gurubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.' ifadelerine yer verilmiş, alımların hemşire, ebe, sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli unvanları için gerçekleştirileceği açıklanmıştı.

İlgili alım için başvurular 13 Mart 2019 tarihine kadar üniversitenin personel dairesi başkanlığına şahsen müracaat şeklinde gerçekleşecek. Adaylar başvuru sırasında gerekli belgeler, ilgili pozisyonlara göre belirlenen özel şartlar ve diğer konuları üniversitenin resmi internet sayfasından öğrenebiliyor.