Mersin Üniversitesine Sağlık Personeli Alımı Yapılacak - Başvurular 21 Şubat'ta Sona Eriyor

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü'nce 7 Şubat 2019 tarihinde yayımlanan resmi duyuruda kuruma sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştirileceği, ilgili alımlar için başvuruların şahsen yapılacağı belirtilmişti. Başvurular 21 Şubat'ta sona erecek.

Mersin Üniversitesine Sağlık Personeli Alımı Yapılacak - Başvurular 21 Şubat'ta Sona Eriyor

Mersin Üniversitesi'ne Sağlık Personeli Alımı Yapılacak , Başvurular Sürüyor (Hemşire, Sağlık Teknikeri ve daha Fazlası)

Mersin Üniversitesi Rektörlüğü'nce 7 Şubat 2019 tarihinde yayımlanan resmi duyuruda kuruma sözleşmeli sağlık personeli alımı gerçekleştirileceği, ilgili alımlar için başvuruların şahsen yapılacağı belirtilmişti. Mersin Üniversitesince yapılan resmi duyuruda 'Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına uyarınca Üniversitemiz Sağlık Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimliğinde istihdam edilmek üzere, 2018 KPSS(B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır.' ifadelerine yer verilirken, kontenjan dağılımı şu şekilde oldu: 

Başvuru yapacak adayların KPSS'ye girmiş olmaları gerekiyor. Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için KPSSP93, sağlık meslek lisesi mezunları için KPSSP94 puanları esas alınacak.  Başvurular 21 Şubat 2019 tarihi itibariyle sona erecek. Üniversitenin insan kaynakları departmanına şahsen yapılacak başvurular esnasında adayların başvuru genel ve özel şartlarını yerine getirmesi, Başvuru formu , 2018 KPSS sınav sonuç belgesi , diploma fotokopisi, kimlik fotokopisi ve güvenlik soruşturması dosyalarını kuruma vermeleri gerekiyor. Konuyla ilgili detaylı bilgilendirme üniversite resmi sitesinde yer alıyor.