Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne Hemşire, Sağlık Teknisyeni, Ebe ve Diyetisyen Alınacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü'nce bugün yapılan duyuruda, üniversiteye sözleşmeli personels statüsünde hemşire, sağlık teknisyeni, ebe ve diyetisyen alımı yapılacağı belirtildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne Hemşire, Sağlık Teknisyeni, Ebe ve Diyetisyen Alınacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi'ne Hemşire, Sağlık Teknisyeni, Ebe ve Diyetisyen Alınacak

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörlüğü'nce bugün yapılan duyuruda, üniversiteye sözleşmeli personels statüsünde hemşire, sağlık teknisyeni, ebe ve diyetisyen alımı yapılacağı belirtildi. Hemmşire alımlarına sağlık meslek lisesi hemşirelik bölümü mezunları ve Fakülte ya da Sağlık Yüksekokullarının Hemşirelik bölümü lisans mezunları başvuru yapabilecek. Sağlık Teknisyeni alımı için başvuru yapacak adayların Sağlık Meslek Lisesi Acil Tıp Teknisyenliği bölüm mezunları, ebe alımı için fakülte ya da sağlık yüksekokullarının ebe bölümü lisans mezunları ,diyetisyen alımı için Fakülte ya da Sağlık Yüksekokullarının Beslenme ve Diyetetik bölümü mezunları başvuru yapabilecek. Adayların ayrıca başvuru genel ve özel şartlarını da dikkatle incelemesi gerekiyor. 

Başvurular bugünden itibaren 15 gün içerisinde mesai saatleri içerisinde www.mcbu.edu.tr adresinde yayımlanan personel alımı duyurusundan temin edilecek başvuru formunun doldurulması ve ilgili sitede belirtilen belgelerin üniversitenin personel dairesine şahsen yapılacak. Posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Kamudan haberler, gündemdeki son dakika gelişmeleri, ekonomi haberleri ve daha fazlasını yakından takip etmek için Kamu Bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN.pdf

Kamu Bülteni uygulamasını indirmek için TIKLAYIN.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA