KPSS Puan Sınırı Olmadan Büro Personeli-Şoför ve Hizmetli Alımı

Tarsus Üniversitesi, en az lise mezunu adaylar arasından hizmetli, şoför ve büro personeli alımı yapıyor. KPSS puan sınırı olmadan yapılan alımda detaylar kamubulteni.com 'da.

KPSS Puan Sınırı Olmadan Büro Personeli-Şoför ve Hizmetli Alımı

Tarsus Üniversitesi  lise, ön lisans ve lisans  mezunu adaylar arasından hizmetli, şoför ve büro personeli alımı yapıyor. 

Geçtiğimiz gün yayımlanan ilana başvurular devam ediyor. Biz de Kamubulteni.com olarak başvuru detaylarını takipçilerimize aktarıyoruz.

Sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslara” göre 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre yapılan kamu personeli alımında büro memuru, şoför ve hizmetli alımı başvuru detayları şu şekilde;

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olması, Lisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP93 puanı, Ortaöğretim (Lise ve Meslek Lisesi ) mezunları için 2018 KPSS(B) grubu KPSSP94 türünden geçerli bir puan almış olması gerekmektedir. 

657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4. maddesinin (B) fıkrasına 5917 sayılı Kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (a/2) bendi ile eklenen hüküm uyarınca, sözleşmeli(4/B) olarak istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

1 lisans mezunu Büro personeli: Gazetecilik, Gazetecilik ve Halkla İlişkiler, Basım ve Yayımcılık, Basın ve Yayın, Basın ve Yayımcılık, Basın Yayın lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 lisans mezunu Büro Personel: iİletişim, İletişim Bilimleri, İletişim Sanatları, İletişim Tasarımı, İletişim Tasarımı (Multimedya), İletişim ve Tasarım, İletişim Tasarımı ve Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olmak.

1 lisans mezunu Büro Personeli: Grafik, Grafik Sanatlar, Fotograf ve Grafik Sanatlar(Grafik), Grafik Sanatları, Grafik Tasarım, Grafik Tasarımı, Grafik Sanatlar ve Grafik Tasarım lisans programlarının birinden mezun olmak.

3 lisans mezunu Büro Personeli: İşletme, İşletmecilik, İş İdaresi, İş İdaresi ve İktisat, Muhasebe-Finansman, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Muhasebe ve Finans Yönetimi, Pazarlama, Yönetim ve Organizasyon lisans programlarının birinden mezun olmak.

3 lisans mezunu Büro Personeli: Ekonomi, İktisat, İş İdaresi ve İktisat lisans programlarının birinden mezun olmak

5 lisans mezunu Büro Personeli: Maliye, Muhasebe ve Maliye veya Maliye-Muhasebe lisans programından mezun olmak

1  lisans mezunu Büro Personeli: İstatistik lisans programından mezun olmak.

4 ön lisans mezunu Büro Personeli: Büro Yönetimi, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik, Ofis Teknolojileri ve Yönetimi, Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı önlisans programlarının birinden mezun olmak.

2 ön lisans mezunu Büro Personeli: Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, İletişim ve Halkla İlişkiler önlisans programlarının birinden mezun olmak.

4 ön lisans mezunu Büro Personeli: : Bilgisayar Programcılığı, Bilgisayar Programcılığı (İnternet), Bilgisayar Programlama, Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Web Teknolojileri ve Programlama önlisans programlarının birinden mezun olmak 

3 lise mezunu şoför alımı: Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. (2001) En az 5 yıllık (E) sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. (Bu pozisyona yerleştirilenler şoför olarak çalıştırılacaktır.)

17 lise mezunu hizmetli: Ortaöğretim Kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. (Bu pozisyonlara yerleştirilenler temizlik personeli olarak çalıştırılacaktır.)

BAŞVURU ŞEKLİ

İlanlara başvurular Tarsus Üniversitesine şahsen yapılacaktır. Başvurular Üniversite Genel Sekreterliğine aşağıdaki evraklarla birlikte yapılacak.

  • Başvuru formu (Üniversitemiz Web Sayfasından Ulaşabilirsiniz)
  • 2018 KPSS sınav sonuç belgesi
  • Diploma Fotokopisi
  • Kimlik Fotokopisi
  • Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (3 Adet) (Her bir form tek sayfa olacak şekilde ve bilgisayar ortamında doldurulacaktır. (Üniversitemiz Web Sayfasından Ulaşabilirsiniz)
  • Özel şartlarda istenen diğer belgeler ( Sürücü belgesi, Çalışma süresi.. vs)

YENİ İLANLAR GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN