Kamuya Mülakatsız 105 Büro Memuru Alımı Yapılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesine büro memuru alımı için tercih kılavuzu yayımlandı. 105 büro memuru alımı için yayımlanan ilanın detayları haberimizde.

Kamuya Mülakatsız 105 Büro Memuru Alımı Yapılıyor

105 büro memuru alımı ilanı yayımlandı.

Önceki gün Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi Başkanlığı tarafından yayımlanan KPSS 2019/3 Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Pozisyonlarına Yerleştirme İçin Tercih Kılavuzunda , lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından 262 memur ataması yapılacağına yer verildi. Yayımlanan bu ilana baktığımızda büro memuru kadrosuna 105 kadro ayrıldı.

MEZUNİYETE GÖRE DAĞILIM

Yayımlanan tercih kılavuzuna baktığımızda , ön lisans mezunu adaylar arasından 83 büro personeli alımı yapılacağı duyurulurken , lisans mezunu adaylar arasından 22 büro memuru alımı yapılacağı bildirildi.

MÜLAKATSIZ-KPSS ŞARTI İLE

KPSS 2019/3 tercih kılavuzunda belirtilen kadrolara başvuru yapacak adayların 2018 KPSS'den geçerli puan almış olması gerekiyor. Atamalar , KPSS puan üstünlüğüne göre yapılacak ve mülakat yapılmayacak.

BÜRO PERSONELİ ALIMI ŞARTLARI

Lisans mezunu büro personeli alımında adayların 4984 ve 7225 nitelik kodlarındaki şartları taşıyor olması şartı var.

4984: Tapu ve Kadastro / Tapu Kadastro lisans programından mezun olmak.

7225: Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması

Ön lisans mezunu büro personeli alımında ise adayların, 3301 ile 7225 nitelik kodlarındaki başvuru şartlarını taşıyor olması gerekiyor.

3301: Emlak ve Emlak Yönetimi, Gayrimenkul Yönetimi veya Gayrimenkul Yönetimi ve Pazarlama ön lisans programlarının birimden mezun olmak.

7225: Güvenlik Tahkikatının Olumlu Sonuçlanması.

BAŞVURU ŞARTLARI

Yayımlanan büro personeli alımı başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. İnternet üzerinden başvurusunu yapan adaylar , tercih ücretini anlaşmalı bankalara yatırarak başvurusunu tamamlayacak.

KILAVUZ VE ALIM YAPILAN İLLER

Genel Bilgiler

TABLO-1. ÖN LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR

TABLO-2. LİSANS MEZUNLARININ TERCİHLERİ ARASINDA GÖSTEREBİLECEĞİ SÖZLEŞMELİ POZİSYONLAR

TÜM KAMU PERSONELİ ALIM İLANLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN