Jandarma'ya Personel Alınıyor-Başvurular Bitiyor

Jandarma Genel Komutanlığı kamu personeli alımı başvuruları sona eriyor. Başvuru şartları, başvuru aşamaları ve diğer detaylar haberimizde.

Jandarma'ya Personel Alınıyor-Başvurular Bitiyor

Jandarma Genel Komutanlığı personel alımı başvurusu sona eriyor.

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından geçtiğimiz ay bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu (4-B maddesi), 375 sayılı KHK, Jandarma Genel Komutanlığı ve Sahil Güvenlik Komutanlığında Ġlk Defa Devlet Memurluğuna Atanacaklar Ġçin Yapılacak Sınavlar Hakkında Yönetmelik ve Kamu Kurum ve KuruluĢlarının Büyük Ölçekli Bilgi ĠĢlem Birimlerinde SözleĢmeli BiliĢim Personeli Ġstihdamına ĠliĢkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmelik hükümlerine göre sözleşmeli pozisyonda istihdam etmek üzere 11 adet bilişim personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Yayımlanan ilanda başvuruların 7 Eylül gününew kadar alınacağına yer verildi. Erkek ve kadın adaylar arasından yapılacan bilişim personeli alımında, faaliyet takvimi şu şekilde;

BAŞVURU ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrum olmaması, adli sicil kaydı temiz olması, 18 yaşını tamamlamış olması Türk Silahlı Kuvvetleri, J.Gn.K.lığı, Sahil Güv.K.lığı ile kamu kurum ve kuruluĢlarından emeklilik, kendi isteği ile istifa ve sağlık nedenleri hariç herhangi bir nedenle çıkarılmamış olması herhangi bir siyasi partiye üye olmaması gerekmektedir.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU

İlana başvuru yapacak adayların Jandarma ve Sahil Güvenlik Akademisi Başkanlığı Personel Temin Sistemi‟ne e-Devlet kapısı üzerinden başvurusunu yapması gerekmektedir. Başvurular 7 Eylül saat 17,00 'a kadar alıncak.

Yeni memur alımlarından, jandarma uzman erbaş alımlarından, astsubay ve diğer tüm alımlardan haberdar olmak için;

ANDROİD UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara