Jandarma Sözleşmeli Er Alımı Kadro Dağılımı Netleşiyor (10 Bin 173 Sözleşmeli Jandarma Er Alınacak)

İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı'nın sözleşmeli er alımı için başvuru tarihleri ve diğer detaylar netleşiyor. Kamu Bülteni'nin haberinden sonra siz değerli ziyaretçilerimizden gelen yorumları dikkate alarak, konuyu güncellemek ve gelişmelerle ilgili sizleri bilgilendirmek istedik. Jandarma Genel Komutanlığı'nda yeni döneme geçiş başlıyor. 2019'da sözleşmeli er, erbaş alımları artacak. Sayı da netleşiyor! İşte Detaylar...

Jandarma Sözleşmeli Er Alımı Kadro Dağılımı Netleşiyor (10 Bin 173 Sözleşmeli Jandarma Er Alınacak)

Dün siz değerli ziyaretçilerimizle TSK'daki profesyonelleşme sürecine ilişkin önemli açıklamaları paylaşmış, Jandarma Genel Komutanlığı'nda yeni döneme geçicin 2019'da hızlanacağı, 2020 yılından itibaren alımların tamamiyle profesyonel olacağını belirtmişti. Kısacası bundan sonra vatani hizmetini yapan gençler artık Jandarma'da görevlendirilmeyecek, Kara, Deniz, Hava Kuvvetleri Komutanlıklarında vatani görevlerini yerine getirecekler. Peki Jandarma Genel Komutanlığı'nda oluşacak er açığı nasıl kapatılacak? 

30 BİNİN ÜZERİNDE SÖZLEŞMELİ ER ALIMI SÖZ KONUSU

Jandarma Genel Komutanlığı'nın tamamiyle profesyonelleşmesine yönelik son yıllarda atılan adımlar meyvesini vermiş, personelin büyük çoğunluğu gerçekleşen personel alımlarıyla profesyonelleşmişti. Jandarma'ya önümüzdeki dönemlerde çok sayıda sözleşmeli er, erbaş alımı gerçekleştirilecek. Tarihler de yavaş yavaş netleşiyor. Haber merkezimize ulaşan bilgilere göre sözleşmeli er alımlarının geçtiğimiz senelere nazaran daha fazla olacağı, celp dönemlerinde sözleşmeli er , erbaş alımlarına yönelik ilanların yayımlanabileceği belirtilmişti. Konuyla ilgili aslında TUZED Genel Başkanı'nın da bir açıklaması olduğu bize siz değerli ziyaretçilerimiz tarafından ulaştırıldı. TUZED Genel Başkanı'nın geçtiğimiz aylarda yaptığı konuşmada, Kamu Bülteni sitesinde yer alan haberleri (İlgili Haberimiz için TIKLAYIN) doğrular nitelikte açıklamalar yer alıyor. TUZED Genel Başkanı Tilklici, jandarma sözleşmeli er alımlarının 2019'da 30 binin üzerinde olacağını bu alımların komando, asayiş timi,  silah ihtisas asayiş, cezaevleri, turizm, muhabere gibi branşlarda gerçekleşebileceğini belirtiyor. Yine de kesinleşen bir durum söz konusu değil. Son dakika gelişmeleri olduğu takdirde siz değerli ziyaretçilerimizle paylaşmayı sürdüreceğiz. Jandarma personel alımları, askeri personel alımları, polis alımları , özel sektör iş haberleri ve diğer konuları yakından takip etmek için Türkiye'nin lider memur adayı sitesi kamu bülteninin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeyi unutmayın.

TUZED GENEL BAŞKANI NE SÖYLEMİŞ?

ALİ TİLKİCİ :HER CELP DÖNEMİNDE 11 BİN 173 SÖZLEŞMELİ ER ALINACAK

TUZED Genel Başkanı Ali Tilkici, Jandarma sözleşmeli er alımıyla ilgili, "Jandarma Genel Komutanlığı'nca paylaşılan bir haber var bu iyi bir haber. 2019 Şubat, Mayıs ve Kasım aylarında, Ağustos ve Kasım Celplerinde 11 bin 173'er tane  , her celpte sözleşmeli er alımı yapılacak. Jandarma Genel Komutanlığı'na, 11 Bin 173 tane , her celpte sözleşmeli er alımı yapılacak. Bu sözleşmeli erler, komando, asayiş timi,  silah ihtisas asayiş, cezaevleri, turizm, muhabere, sürücü ve nöbet hizmetlerinde kullanılacak.  Yani erlerin görevlerini erler yapacak.  Ne zaman 2019'dan itibaren bu Jandarma Genel Komutanlığı yayınlamış. Her celp döneminde 10 bin 173 tane sözleşmeli er alınacak, erlerin yapacağı görevleri bu arkadaşlar yapacak." dedi.

KAMU BÜLTENİ'Nİ İNDİR

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN