İstanbul Üniversitesi'ne Sözleşmeli Hemşire Alımı Yapılacak

İstanbul Üniversitesi'ne 94 sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı duyuruldu. Hemşire unvanı için gerçekleşecek alımlara başvurular Personel Dairesine şahsen yapılacak.

İstanbul Üniversitesi'ne Sözleşmeli Hemşire Alımı Yapılacak

İstanbul Üniversitesi'ne Sözleşmeli Hemşire Alımı Yapılacak

İstanbul Üniversitesi'ne sağlık meslek lisesi ve lisans mezunlarından 94 sözleşmeli hemşire alımı yapılacak. Resmi duyuru bugün geldi. İstanbul Üniversitesi'nce yapılan resmi duyuruda, ilgili alımlara başvuruların başladığı, alımlarda mülakat olmayacağı, adayların KPSS puanlarına göre atamaya hak kazanacakları vurgulandı...

LİSANS VE MESLEK LİSESİ MEZUNLARINA İŞ İMKANI

İstanbul Üniversitesi Rektörlüğü tarafından DPB ve çeşitli basın yayın kuruluşu aracılığıyla yayımlanan personel alımı duyurusunda, 94 kişilik kontenjan için başvuruların 20 Eylül 2019 tarihi itibariyle alınmaya başlanacağı, başvuru işlemlerinin Üniversite'nin personel dairesine şahsın yapılacağı vurgulandı.  İstanbul Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma merkezlerine, hemşirelik bölümü lisans mezunlarından 80, sağlık meslek lisesi mezunlarından 14 kişi olmak üzere toplamda 94 kişi alınacağına yer verilen resmi duyuruda , "Üniversitemiz Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezlerinde giderleri Özel Bütçeden ve Döner Sermaye gelirinden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Sözleşmeli Personel olarak istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarih ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2 inci maddenin (B) fıkrasına göre 2018 KPSS (B) grubu puan sırası esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır." ifadeleri yer aldı.

KONTENJAN DAĞILIMI VE KPSS ŞARTI

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak. 2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak. 3- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek. 4- Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır. 5- 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin  5.  Fıkrası  (A)2  bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen  görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden  itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.  
 

DAHA FAZLASINI,  TÜRKİYE'NİN EN İYİ MEMUR ADAYI SİTESİYLE TAKİP ET...

Facebook ve İnstagram verilerine göre Türkiye'nin en sevilen memur adayı sitesi kamu bültenini takip ederek, kadın-erkek diğer adaylarla iletişime geçebilir, bilgi alışverişinde bulunabilir, gündemdeki haberleri takipte kalabilirsin. Tıkla ve katıl.