İçişleri Kamu Personeli Alımı Yapıyor-Başvuru Son Günü: 9 Ekim 2018

İçişleri Bakanlığı kamu personeli alımı başvurusu sona eriyor. Bilişim personeli kadrosuna yapılan kamu personeli alımı için detaylar haberimizde.

İçişleri Kamu Personeli Alımı Yapıyor-Başvuru Son Günü: 9 Ekim 2018

İçişleri Bakanlığı kamu personeli alımı başvurusu için son günlere girildi.

İçişleri Bakanlığı Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında yayımlanan ilanda, bilişim personeli kadrosunda istihdam etmek üzere sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Eylül ayında yayımlanan ilana başvurular geçtiğimiz 1 Ekim günü başladı. İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan ilanda başvuruların 9 Ekim günü sona ereceğine yer verildi.

Memur alımlarını, ilanları ve KPSS haberlerini takip edenler Kamubulteni.com mobil uygulamasını indiriyor. Sizde indirin ve ilanlardan anında haberdar olun.

MEZUNİYET ŞARTI

Lisans mezunu adaylar arasından yapılacak bilişim personeli alımında adayların aşağıdaki bölümlerden mezun olması gerektiğine yer verildi:

Fakültelerin dört yıllık bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, elektrik mühendisliği, elektronik mühendisliği, elektrik-elektronik mühendisliği ve endüstri mühendisliği bölümlerinden ya da mühendislik bölümlerinden, fen-edebiyat, eğitim ve eğitim bilimleri fakültelerinin, bilgisayar ve teknoloji üzerine eğitim veren bölümleri ile istatistik, matematik ve fizik bölümlerinden ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak.

ÖZEL ŞART

Yayımlanan ilanda başvuru yapacak adayların aşağıdaki özel şartları taşıyor olması gerektiğine yer verildi:

Yazılım, yazılım tasarımı ve geliştirilmesi ile bu sürecin yönetimi konusunda veya büyük ölçekli ağ sistemlerinin kurulumu ve yönetimi konusunda ücret tavanı iki katını geçmeyecekler için en az üç (3) yıllık, diğerleri için en az beş (5) yıllık mesleki tecrübeye sahip bulunmak, (Mesleki tecrübenin belirlenmesinde; bilişim personeli olarak 657 sayılı Kanuna tabi kadrolu veya aynı Kanunun 4’üncü maddesinin (B) bendi ya da 399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnameye tabi sözleşmeli statüdeki hizmetler ile özel kesimde sosyal güvenlik kurumlarına prim ödenmek suretiyle işçi statüsünde bilişim personeli olarak geçtiği belgelenen hizmet süreleri dikkate alınır),

Tüm başvuru özel şartları ve ilan metni için TIKLAYIN

BAŞVURU

İlana başvurular aşağıdaki linkten yapılacak.

Sınav Başvuru Link

Bavuru için adayların aşağıdaki evrakları internet ortamına yüklemesi gerekmektedir.

MEMUR ALIMLARINDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN;

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER