Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı Yapacak (Son Başvuru : 8 Şubat)

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne sözleşmeli hemşire alımı yapılıyor. Osmangazi Üniversitesi'nce gerçekleştirilecek alımlara başvuru yapacak adayların en az ortaöğretim mezunu olması, KPSS'ye girmiş olması ve diğer başvuru genel-özel şartlarını yerine getirebilmesi gerekli.

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sözleşmeli Hemşire Alımı Yapacak  (Son Başvuru : 8 Şubat)

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi'ne Hemşire Alımı Yapılacak

Eskişehir Osmangazi üniversitesi'nin sözleşmeli hemşire alımı için başvuru işlemleri devam ediyor. Osmangazi Üniversitesi Rektörlüğü'nce geçtiğimiz günlerde yapılan resmi bilgilendirmede üniversiteye ortaöğretim mezunlarından (Sağlık Meslek Lisesi Hemşirelik Bölümü Mezunu) sözleşmeli hemşire alımı gerçekleştirileceği, ilgili alımlar için başvuru yapacak adayların KPSS'ye ortaöğretim düzeyinden girmiş olması gerektiği (KPSSP94 puanları değerlendirilecek) belirtilmiş, ayrıca başvuru genel ve özel şartlarına da adayların uyması gerektiği belirtilmişti.

HEMŞİRE ALIMI BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

Başvuru yapacak adaylarda aranacak genel şartlar aşağıdaki gibi olacak:  

  • T.C. vatandaşı olmak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Değişik: 23/01/2008-5728/317md.) Türk Ceza Kanunu’nun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas,ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.
  • Askerlik Durumu itibariyle;
  • a) Askerlikle ilgisi bulunmamak,
  • b) Askerlik çağına gelmemiş bulunmak.
  • c) Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelemiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak,
  • 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması sonucunda, atanmaya engel bir durum bulunmamak, * Başvuru tarihi itibariyle 18 yaşını tamamlamış olmak. * Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması gerekmektedir. * Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler. Adayların, ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden itibaren 15 gün içinde (mesai saati bitimine kadar) www.ogu.edu.tr adresinden temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Müracaat evrakları teslim alınırken kontrol edilmeyecek olup teslim edilen belgelerdeki sorumluluk tamamen müracaat sahiplerine aittir. Postayla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. Gerçeğe aykırı belge verdiği veya beyanda bulunduğu tespit edilenlerin atamaları yapılmaz, atamaları yapılmış ise iptal edilir.

Osmangazi Üniversitesi sözleşmeli hemşire alımı için başvurular personel dairesine şahsen yapılacak. Başvuru sırasında adaylardan 1 adet fotoğraf, 2018 KPSS sınav sonuç belgesi, erkek adaylar için askerlik durumunu gösterir belge, diploma ya da mezuniyet belge fotokopisi (e-devlet çıktısı olacak şekilde) talep edilecek. Başvurular 8 Şubat 2019 tarihi itibariyle sona erecek.

Daha fazla memur alımı haberini cep telefonunuza almak için kamu bülteni mobil uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

Android uygulaması için >>> TIKLA 
iOS Uygulaması için >>> TIKLA

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA