Erciyes Üniversitesi 46 Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Erciyes Üniversitesi tarafından bir ilan yayımlandı ve hemşire , anestezi teknikeri ile radyoterapi teknikeri kadrolarına personel alımı yapılacağı bildirildi. İşte ilan detayları.

Erciyes Üniversitesi 46 Sağlık Personeli Alımı Yapacak

Erciyes Üniversitesi sözleşmeli personel alım ilanı.

Erciyes Üniversitesi tarafından yayımlanan ilanda en az ön lisans mezunu adaylar arasından kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. Hemşire ve Sağlık Teknikeri kadrolarında istihdam etmek üzere yapılan personel alımında detaylar kamubulteni.com 'da .

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

  • Türk Vatandaşı olmak,
  • Bu Kanunun 40 ncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak,
  • Bu Kanunun 41 nci maddesindeki öğrenim şartlarını taşımak,
  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak,
  • Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.
  • Erkek adayların askerlik hizmetini yapmış olmak veya muaf olmak veya tecilli olmak.
  • 53 üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.
  • Güvenlik soruşturması ve/veya arşiv araştırması yapılmış olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan, emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak
  • 2018 KPSS (B) grubu sınavlardan Lisans mezunları için KPSSP3, Önlisans mezunları için 2018 - KPSSP93 puanı esas alınacaktır.
  • 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ve bağlı mevzuatta tanımlanmış olan çok tehlikeli işyerinde çalışmaya mani hali olmamak.
  • 7/24 Kesintisiz hizmet sunumu gereği nöbet usulü planlanan çalışma planları dâhilinde gece nöbeti ve gece vardiyasında çalışmaya mani hali bulunmamak.
  • 5917 sayılı Kanunun 47. maddesinin 5. fıkrası a (2) bendi gereğince 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4/B maddesi gereğince, sözleşmeli olarak istihdam edilenler hizmet sözleşmesine aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.
  • Belirtilen unvanlarda istihdam edilecek kişiler ameliyathane, yoğun bakım ve diğer birimlerde/ünitelerde vardiyalı olarak çalıştırılacaktır.

MEZUNİYET VE ÖZEL ŞARTLAR

40 Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak, (Sağlık Uyg. ve Arş. Merkezinde istihdam edilecek.)

2 Hemşire: Yükseköğretim Kurumlarının hemşirelik bölümünden veya hemşireliğe denk kabul edilen sağlık memurluğu lisans programlarından mezun olmak, (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecek.)

3 Sağlık Teknikeri: Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının Önlisans Radyoterapi Bölümünden Mezun Olmak, (Sağlık Uyg. ve Arş. Merkezinde istihdam edilecek.)

1 Sağlık Teknikleri: -Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokullarının (Önlisans) Anestezi Teknikerliği Programından Mezun Olmak, -Sağlık Bakanlığı onaylı veya Üniversitelerin Sürekli Eğitim Merkezleri tarafından düzenlenen En az 40 (kırk) saat süreli “Cerrahi Hastalarda Zor Havayolu Yönetimi ve Postoperatif Bakım” sertifikasına sahip olmak. (Diş Hekimliği Fakültesinde istihdam edilecek.)

BAŞVURU ŞEKLİ

İlana başvurular bugün başladı ve 15 gün boyunca devam edecek. Yukarıdaki şartları taşıyan ve başvuru yapmak isteyen adaylar , aşağıdaki evraklarla birlikte başvurusunu Erciyes Üniversitesi Personel Daire Başkanlığına şahsen yapacak.