En Az Lise Mezunu Memur Alımı Başvurusu 19 Kasım 2018'de Başlıyor-İşte Başvuru Şartları

3 Kamu kurumu en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu ve sözleşmeli kamu personeli alımı yapacak. 65-70 KPSS ile yapılacak memur alımlarına başvurular 19 Kasım 'da başlayacak.

En Az Lise Mezunu Memur Alımı Başvurusu 19 Kasım 2018'de Başlıyor-İşte Başvuru Şartları

3 Kamu kurumunun memur alımlarına başvurular 19 Kasım günü başlıyor.

Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfası üzerinden ilan yayımlayan kamu kurumları, en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu kamu personeli alımı yapacaklarını duyurdu. Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği, Yargıtay Başkanlığı ve Şırnak Büyükşehir Belediye Başkanlığı, yayımladıkları ilanlarda en az lise mezunu adaylar arasından kadrolu memur ve kamu personel alımı yapacaklarını duyurdu.

BAŞVURULAR 19 KASIM GÜNÜ BAŞLIYOR

Yayımlanan 3 ilanda kamuya en az lise mezunu 68 adet memur alımı yapılacağına yer verildi. KPSS 65-70 ve 80 puan şartı ile yapılacak memur alımında başvurular 19 Kasım 2018 Pazartesi günü başlıyor.

İLAN DETAYLARI

Milli Güvenlik Kurulu tarafından yayımlanan ilanda uzman yardımcısı kadrosunda istihdam etmek üzere 20 adet memur alımı yapılacağına yer verildi. KPSSP8, KPSSIl, KPSSPI6, KPSSP2I, KPSSP26, KPSS28, KPSSP31, KPSSP36, KPSSP43 puan türlerinin herhangi birinden 80 ve üzeri alan adaylar arasından yapılacak alımda başvuru detayları şu şekilde;

Şırnak Belediye Başkanlığı, zabıta kadrosunda istihdam etmek üzere 65 KPSS şartı ile lisans ve ön lisans mezunu adaylar arasından memur alımı yapıyor. Zabıta memuru pozisyonuna yapılacak personel alımında şartlar şu şekilde;

Yargıtay Başkanlığı yayımladığı ilanda Sözleşmeli Destek Personeli(Hizmetli), Sözleşmeli Teknisyen (Sıhhi Tesisat), Sözleşmeli Mühendis (İnşaat), Sözleşmeli Mütercim - Tercüman kadrolarında istihdam etmek üzere 38 adet kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Alım yapılacak kadrolar, pozisyonlar için aranan genel ve özel şartlar şu şekilde;

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İlan başvuruları 19 Kasım Pazartesi günü başlayacak. Başvuru ekranları ve başvuru formları Pazartesi günü erişime açılacak. Başvuru ekranı açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara