Diyanete 50 KPSS ile Kamu Personeli Alınacak

Diyanet İşleri Başkanlığı 'na kamu personeli alımı için ilan yayımlandı. DPB 'de yayımlanan ilanda 50 KPSS şartı ile farklı kadrolara personel alımı yapılacağına yer verildi. İlan detayları haberimizde.

Diyanete 50 KPSS ile Kamu Personeli Alınacak

Diyanet İşleri kamu personeli alımı yapacak.

Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasında az önce bir ilan yayımlandı. Yayımlanan ilanda 50 KPSS şartı ile kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi. Büro personeli, dizgi operatörü, mühabir, redaktör, işaret dili tercümanı, kameraman, tashihçi, Yönetmen ve Mütercim kadrolarında istihdam edilecek personellerin lisans ve ön lisans mezunu olmaları gerektiğine yer verildi.

Alım yapılan kadrolar ile mezuniyet şartı şu şekilde;

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinin (A) fıkrasında belirtilen şartları taşımak,

KPSS şartı olan unvanlarda önlisans mezunları için 2016 yılı KPSS (B) grubu KPSSP-93 puan türünden, lisans mezunları için 2018 yılı KPSS (B) grubu KPSSP-3 puan türünden en az 50  puan almış olmak.

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLARI

BAŞVURU

İlana başvurular 24 Eylül günü başlayacak. Diyanet resmi sayfası aracılığıyla alınacak başvurular 5 Ekim  mesai bitimine kadar devam edecek. İnternet üzerinden başvuru ekranı açıldığı anda haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Vdcasino ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

İOS UYGULAMAMIZI ÜCRETSİZ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN

Kamubulteni.com  | Ankara