Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak - Başvuru Sayfası

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'na sözleşmeli bilişim personeli alımları yapılacak. Başvuru genel ve özel şartları SBB resmi internet sayfasından yayımlandı.

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'na Sözleşmeli Personel Alımı Yapılacak - Başvuru Sayfası

Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı sözleşmeli personel alımı için başvurular 15 Nisan 2019 tarihi itibariyle başlamıştı. Sözleşmeli personel alımlarına başvuru sürecinin 29 Nisan 2019 tarihi itibariyle sona ereceği belirtildi.

İLKOKUL, LİSE, ÖNLİSANS, LİSANS DÜZEYİNDEN YENİ ALIMLAR VE SON DAKİKA HABERLERİNİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA.

T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı'nın resmi internet sayfası, Devlet Personel Başkanlığı ve BİK tarafından yayımlanan duyuruda, alımla ilgili, 'Başkanlığımızda istihdam edilmek üzere 31.12.2008 tarihli ve 27097 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Kamu Kurum ve Kuruluşlarının Büyük Ölçekli Bilgi İşlem Birimlerinde Sözleşmeli Bilişim Personeli İstihdamına İlişkin Esas ve Usuller Hakkında Yönetmeliğin (Yönetmelik) 8 inci maddesi uyarınca, sözlü/uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre 7 (yedi) sözleşmeli bilişim personeli alınacaktır. 2017 veya 2018 yıllarında yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavında (KPSS) alınan KPSS P3 puanının %70’i (yüzde yetmiş) ile son beş yıl içinde İngilizce dilinde yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavı (YDS) veya buna denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilen YDS dengi puanın %30’unun (yüzde otuz) toplamı esas alınarak yapılacak sıralamaya göre en yüksek puan alan adaydan başlanarak sözleşmeli bilişim personeli pozisyonunun 10 (on) katı aday, Başkanlığımız tarafından gerçekleştirilecek olan sözlü/uygulamalı sınava çağrılacaktır. KPSS P3 puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın KPSS P3 puanı 70 (yetmiş), yabancı dil puanı olmayan veya belge ibraz etmeyen adayın yabancı dil puanı 0 (sıfır) olarak değerlendirilecektir. Yapılacak olan sözlü/uygulamalı sınav sonucunda oluşacak başarı sırasına göre sözleşmeli bilişim personeli istihdam edilecektir.' ifadelerine yer verilmiş, başvuruların www.sbb.gov.tr adresi üzerinden online yapılacağı belirtilmişti.

Adaylar, başvuru genel ve özel şartlarına ilgili sayfadan erişim sağlayabilecekler.