Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'na Yüksek Maaşla Personel Alınacak

T.C. Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'na dolgun maaşla sözleşmeli personel statüsünde alım yapılacak. Başvurular mart ayında başlıyor. Başvuru genel şartları ve diğer detaylar kamu bülteni haber sitesinde.

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'na Yüksek Maaşla Personel Alınacak

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığı'nın özel bilgi ve ihtisas gerektiren konularda çalıştırılmak üzere kadro karşılıksız sözleşmeli personel alımı yapacağına dair duyuru geçtiğimiz günlerde Resmi Gazete ve Devlet Personel Başkanlığı'nca yayımlanmış, ilgili duyuruda alıma dair "3238 sayılı Kanunun 8’inci maddesi ve 2010/285 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı esaslarınca çalıştırılmak üzere sözlü sınav (mülakat) yöntemiyle; 15 (on beş) Proje Mühendisi, 19 (on dokuz) Proje Asistanı olmak üzere toplam 34 (otuz dört) adet kontenjan için aşağıda belirtilen öğrenim bölümlerinden ve öğrenim bölümleri karşısında belirtilen kontenjan adedi kadar kadro karşılıksız sözleşmeli personel alınacaktır." ifadelerine yer verilmişti.

Proje Mühendisi Pozisyonu için başvuru yapacak adayların Mühendislik Fakültelerinin ilgili bölümlerinden mezun olması, KPSS ve YDS şartlarını yerine getirmesi, Proje Asistanı pozisyonu için başvuru yapacakların da YDS ve KPSS şartının yanı sıra Bilgi ve Belge Yönetimi, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, Kütüphanecilik, Arşivcilik, Dokümantasyon ve Enformasyon, Matematik, İstatistik, Biyoloji, Fizik, Kimya, Muhasebe ve Finansal Yönetim, Teknoloji ve Bilgi Yönetimi, Uluslararası İşletmecilik ve Ticaret, Uluslararası Ticaret, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinden mezun olması gerekli.

KPSS 2017 ve 2018 puanlarının geçerli olacağı alıma başvurular 1 Mart 2019 tarihinde başlayacak.

Başvuru süreciyle ilgili SSB'den yapılan bilgilendirmede, "Adaylar başvurularını; 1 Mart – 15 Mart 2019 tarihleri arasında Başkanlığın internet sitesindeki (www.ssb.gov.tr) sınav başvuru ekranında tanımlı olan bilgileri eksiksiz doldurarak, aşağıda belirtilen belgeleri son başvuru tarihi olan 15 Mart 2019, Cuma günü mesai bitimine kadar (saat 18:00) sisteme yükleyeceklerdir. Giriş Sınavına ait tüm belgeler elektronik ortamda alınacak olup posta veya diğer şekillerde yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir." denildi.

Detaylara göz atmak için .TIKLAYINIZ