Cerrahpaşa, En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda en az lise mezunu adaylar arasından sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağına yer verildi.

Cerrahpaşa, En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapacak

İstanbul Üniversitesi sözleşmeli kamu personeli alıyor.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli bir karar yayımlandı. Yayımlanan kararda, en  az lise mezunu adaylar arasıdan 131 adet sözleşmeli kamu personeli alımı yapılacağı bildirildi. En az lise mezunu adaylar arasından KPSS puan sıralamasına göre yapılacak alımda detaylar kamubulteni.com 'da.

ALIM YAPILACAK KADROLAR VE MEZUNİYET ŞARTI

BAŞVURU GENEL ŞARTLARI

İlana başvuru yapacak adayların yukarıdaki mezuniyet şartının yanı sıra aşağıdaki genel şartları taşıyor olması gerekmektedir:

  • Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.
  • Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.
  • Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi 40 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma (gece dâhil) şartını kabul etmek, vardiyalı çalışmasına engel durumu bulunmamak.
  • Başvuracak adayların 2018 Kamu Personeli Seçme Sınavına (KPSS) girmiş olmalıdırlar. Lisans mezunları için 2018 KPSS-P3 puan türü, Lise mezunları için 2018 KPSS-P94 puan türü esas alınacaktır. 5 - 5917 sayılı Kanunun 47. Maddesi’nin
  • Fıkrası (A) 2 bendi gereğince, 4-B Sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl süre geçmeden başvuruda bulunamazlar.

BAŞVURU ŞEKLİ

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü tarafından yayımlanan ilanda başvurular, aşağıdaki evraklarla birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına Şahsen yapılacaktır. 15 gün içinde yapılacak personel alımında istenen evraklar şu şekilde;

  • Fotoğraflı Başvuru Formu
  • Nüfus Cüzdanı Aslı ve Fotokopisi
  • Diploma veya Mezuniyet Belgesinin Aslı ve Fotokopisi
  • 2018 KPSS Sınav Sonuç Belgesi

Sonuçlar;

Başvurular Komisyon tarafından değerlendirildikten sonra sonuçlar en geç 7 iş günü içinde www.istanbulc.edu.tr adresinde yayınlanacaktır. Kontenjan sayısı kadar yedek belirlenecektir. Asil kazananlar atanmak üzere başvuru yapmadığı takdirde ilan edilen yedek kazananlar sırasıyla çağırılacaktır. Ataması yapılacak adayların listesi, işe başlamaları için gerekli evraklar, başvuru zamanı ve yeri ile ilgili bilgilerin www.istanbulc.edu.tr adresinden takip edilmesi gerekmektedir. İlgililere yazılı ya da sözlü ayrıca bir tebligat yapılmayacaktır

Kamubulteni.com  | Ankara