Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne 125 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Sürüyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne 125 sözleşmeli personel alımı yapılacağına dair duyuru geçtiğimiz günlerde yayımlanmış, ilgili duyuurnun ardından adayların başvuruları alınmaya başlamıştı.

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'ne 125 Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Sürüyor

Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi'nin Sözleşmeli Personel Alımı Başvuruları Sürüyor

26 Ekim'de başlayan başvuru işlemlerinin 15 gün süreceği bildirildi. Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan duyuruda KPSS puanlarıyla sözleşmeli sağlık personeli alınacağı, hemşire, fizyoterapist, biyolog, sağlık teknikeri, röntgen teknisyeni, psikolog, ebe ve diğer sağlık personeli unvanlarında gerçekleşecek alımlara başvuru yapacak adayların başvuru genel şartlarının yanı sıra her bir unvan için belirlenen başvuru özel şartlarına da uyması gerektiği vurgulanmıştı.

Resmi duyuruda, "Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar'da yer alan ek 2'nci maddenin (b) fıkrasına göre aşağıda belirtilen pozisyonlara giderleri özel bütçe ve döner sermaye gelirlerinden karşılanmak üzere sözleşmeli personel alınacaktır. Başvuru için gerekli belgeler ve ayrıntılı bilgi Üniversitemizin http://www.afsu.edu.tr/ duyurular adresinde mevcuttur. Başvuru süresi ilanın yayımlandığı tarihten itibaren 15 gündür" ifadeleri yer alırken, adaylarda aranan nitelikler aşağıdaki gibi oldu: