Son Dakika! İstanbul'da Depremler Devam Ediyor! Kandilli Rasathanesi'nden Art Arda Açıklamalar!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi'nden İstanbul'daki depremlere ilişkin son dakika açıklamaları art arda geliyor. Saat 14.00'ta meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıklayan Kandilli Rasathanesi, ilgili depremin ardından 3.0, 3.1, 3.2 , 2.7, 4.4, 3.0, 3.2 büyüklüğünde depremler meydana geldiğini duyurdu. Marmara Denizi'ndeki artçı depremlerin devam edebileceğine dikkat çeken uzmanlar,

Son Dakika! İstanbul'da Depremler Devam Ediyor! Kandilli Rasathanesi'nden Art Arda Açıklamalar!

Depremler Devam Ediyor! Kandilli Rasathanesi'nden Art Arda Açıklamalar!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Bölgesel Deprem-Tsunami İzleme Ve Değerlendirme Merkezi'nden İstanbul'daki depremlere ilişkin son dakika açıklamaları art arda geliyor. Saat 14.00'ta meydana gelen depremin büyüklüğünü 5.7 olarak açıklayan Kandilli Rasathanesi, ilgili depremin ardından 3.0, 3.1, 3.2 , 2.7, 4.4, 3.0, 3.2 büyüklüğünde depremler meydana geldiğini duyurdu. Marmara Denizi'ndeki artçı depremlerin devam edebileceğine dikkat çeken uzmanlar, hasarlı binalara girilmemesi konusunda uyarılarda bulundu. 

TÜRK KIZILAYI GENEL BAŞKANI'NDAN ÖNEMLİ UYARI

İstanbul Silivri açıklarında 5.7 büyüklüğünde olan deprem bazı binalarda hasara yol açmış olabilir. Evlerinde çatlak oluşan vatandaşlar binalarını terk etsinler ve AFAD’dan ve valilikten gelecek uyarıları dinlesinler. Bu #Deprem Marmarada beklediğimiz büyük deprem fayında oldu. Orta büyüklükte bir deprem ve bir iki hafta bu hatta artçılar (4 ve üzeri)sürebilir. Yerkabuğunu kırabilecek bir enerji oluşturabileceğinden hasarlı ve riskli binalardaki vatandaşlarımızın evlerini terk etmesi gerekiyor.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA