Son Dakika: Denizli'deki Depremin Bilançosu Açıklandı

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca 'dan Denizli 'deki deprem ile ilgili son dakika açıklaması geldi. Bakan Koca depremin bilançosunu açıkladı.

Son Dakika: Denizli'deki Depremin Bilançosu Açıklandı

Denizli 'deki deprem sonrası Sağlık Bakanı 'ndan açıklama geldi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, bir yazılı açıklama yaptı ve Denizli 'de art arda meydana gelen depremlerin bilançosunu açıkladı. Saatler 14,25 'te meydana gelen 6 büyüklüğündeki deprem Bozkurt İlçesi 'nde ve çevre bölgelerde ciddi şekilde hissedilirken depremin Isparta, Denizli, Afyon ve Burdur'da hissedildiğini belirtti.

Bakan Koca, depremin bilançosu ile ilgili yaptığı açıklamada 27 vatandaşımızın etkilendiği hafif yaralıların durumunun iyi olduğunu söyledi. Bakan Koca açıklamasında şunları kaydetti:

"Bu illerimizde toplam 27 vatandaşımız depremden etkilenmiştir. Yüksekten atlama ve panik sebebiyle hafif yaralanan 5 vatandaşımızın genel durumu iyidir. Deprem bölgesinde etkilenen başka vatandaşımız olup olmadığını tespit etmek üzere görevlendirdiğimiz ekiplerimiz, 22 ambulans ile bölgeyi taramaktadır.

Ayrıca Çardak Devlet Hastanemizin yanında çadır poliklinik kurmaktayız. Hastanede herhangi bir hasar olmamakla birlikte tedbiren kurulan çadır poliklinik, yaklaşık bir saat sonra vatandaşlarımıza hizmet vermeye başlayacaktır. Bölgede yaşayan vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, yaralılara acil şifalar diliyorum."

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA