YSK'nın İptal Kararı Sonrası Ekrem İmamoğlu Açıklama Yapacak

YSK 'nın İstanbul seçimleri sonrası Ekrem İmamoğlu açıklama yaptı.

YSK'nın İptal Kararı Sonrası Ekrem İmamoğlu Açıklama Yapacak

Ekrem İmamoğlu açıklama yapacak.

YSK 'nın İstanbul kararı sonrası İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekram İmamoğlu bir açıklama yaptı. İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Az sonra son gelişmelerle ilgili açıklama yapacağım. Sosyal medya hesaplarımdan canlı olarak takip edebilirsiniz."

AÇIKLAMA GELDİ

Ekrem İmamoğlu sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada , sosyal medyada bazı durumlar aldığını, haberleri gördüğünü, ancka YSK 'nın resmi açıklamasını beklediğini söyledi. 

İşte İmamoğlu 'nun açıklaması:

Gündem yoğun ya, bizden de açıklama bekliyorlar. Ramazan mübarek olsun, mutluluk ve sevgi içerisinde geçsin. Bu Ramazan Türkiye'ye hayırlar getirsin inşallah.

Bu akşam benimle ilgili kararı herkes merak ediyor biliyorum ama YSK'nın resmi açıklamasını bekleyeceğim. Ondan sonra geniş geniş fikirlerimi anlatacağım. Ben her anımı bu şehrin güzel insanlarıyla paylaşacağıma söz vermiştim. O yüzden bu sofrada sizlerle selamlaşma ihtiyacı hissettim. Açıklama yapılsın, İstanbul'un en güzel noktasında size düşüncelerimi anlatacağım.

Hiç umudunuzu yitirmeyin, asla. Her şey çok güzel olacak.

Birileri hata yapacak, çok kötü işlere karışacak ama biz umudu taşıyacağız. Bütün Türkiye'nin sofralarına bol bereketli günler diliyorum.

Sultanbeyli'den selam olsun herkese.