Tek Tip Askerlikle İlgili Sevindiren Yeni Açıklama

Tek tip askerlikle ilgili bir son dakika haberi daha geldi. TBMM Muhabirinin aktardığı bilgiye göre bakaya kalan ve yoklama kaçağı olanlarla ilgili bir düzenleme yapılacak.

Tek Tip Askerlikle İlgili Sevindiren Yeni Açıklama

Yeni askerlik sistemi ile ilgili son dakika haberi.

TBMM Muhabiri Özgür Akbaş , sosyal medya hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Akbaş yaptığı açıklamada bakaya kalan ve yoklama kaçağı olan 460 bin vatandaşa iyi haber verdi. 

Açıklamada , yeni askerlik sistemine geçilmesi ile birlikte bu vatandaşların bir kereye mahsus olmak üzere bedelliden faydalanacakları bir tarih konulacağına yer verildi. 

İşte o açıklama:

"YeniAskerlikSisteminde 460 bin bakaya kalan ve yoklama kaçağı olanlar için konulan geçici madde değişiyor, bakaya kalanlar bir kereye mahsus olmak üzere bedelli askerlikten yararlanacak bir tarih konulacak o tarihe kadar başvuranlar bu yasadan yararlanacaklar..."

TBMM GENEL KURULU TOPLANDI

TBMM Genel Kurulu saat 14,00 'da toplandı ve ilk olarak gündem dışı konuşmalar yapılmaya başlandı. 

Gündem dışı konuların sona ermesinin ardından Askeralma Kanunu üzerinde görüşmeler devam edecek.

HAFTAYA MI KALDI?

Önceki gün gelen son dakika bilgisine göre AK Parti Grup Başkanvekili ve muhalefet grup başkanvekilleri yaptıkları görüşmeyle, son oylamanın salı gününe bırakılmasına karar verdi.

Bu açıklama , akşam saatlerinde NTV tarafından yalanlandı. Ancak bu konuda bir resmi açıklama gelmedi. TBMM 'nin bugünkü oturumunu anbean takip edip takipçilerimizle paylaşacağız. 

Tek tip askerlik bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLA

Mobil uygulamamızı indirin ve süreçten anbean haberdar olun.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN