Son Seçim Anketi Sonucu Açıklandı (Adana-Eskişehir-Bursa-Gaziantep-Mersin-Antalya Anketleri)

Adana, Eskişehir, Antalya, Bursa, Mersin ve Gaziantep 'te geçtiğimiz hafta yapılan seçim anketinin sonuçları açıklandı. İşte seçim anketi sonucu.

Son Seçim Anketi Sonucu Açıklandı (Adana-Eskişehir-Bursa-Gaziantep-Mersin-Antalya Anketleri)

Son dakika: 6 büyükşehirde anket sonuçları açıklandı.

Geçtiğimiz 15-19 Mart tarihleri arasında yapılan seçim anketinin sonucu açıklandı. EMAX tarafındna farklı şehirlerde yapılan seçim anketinin sonuçları , seçime 10 gün kala kamuoyuna duyuruldu.

6 büyükşehirde yaşayan 18 yaş ve üzeri toplam 7 bin 172 kişi ile gerçekleştirilen anketin sonuçları , bilgisayar destekli ve telefondan onaylama yöntemi ile yapıldı.

EMAX Araştırma Genel Koordinatörü Sezai Erhan anket sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada ,  Antalya, Eskişehir, Adana, Bursa ve Mersin'de Cumhur ittifakı ile Millet ittifakı arasında kıyasıya bir yarışın olduğunu söyledi.

Erhan şu ifadeleri kullandı: 

"Araştırmamızda Antalya, Eskişehir, Adana, Bursa ve Mersin'de her iki ittifak adayları arasında çok az fark bulunuyor. Araştırmaya katılanların yüzde 6.8 ila 14.6 aralığında henüz karar vermediği görülüyor. 31 Mart için kararsız kesimin kimden tarafa karar vereceğinde, adayların sürdürdüğü seçim kampanyaları, parti teşkilatlarının sahadaki çalışması, yerel ve ülke gündemi belirlemiş olacaktır. Araştırmamıza göre Gaziantep'te ise Cumhur ittifakı adayı Fatma Şahin'in ipi göğüsleyeceği bekleniliyor."

ADANA SEÇİM ANKETİ SONUCU

ANTALYA SEÇİM ANKETİ SONUCU

BURSA SEÇİM ANKETİ SONUCU

ESKİŞEHİR SEÇİM ANKETİ SONUCU

GAZİANTEP SEÇİM ANKETİ SONUCU

MERSİN SEÇİM ANKETİ SONUCU

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA