Son Dakika: Yargıtay Başkanı'ndan Mahkumlara Af Açıklaması

Son dakika haberi: Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, yaptığı son dakika açıklamasında mahkumlara af meselesine değindi.

Son Dakika: Yargıtay Başkanı'ndan Mahkumlara Af Açıklaması

Son dakika haberi: Yargıtay Başkanı 'ndan af açıklaması.

Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit katıldığı bir programda yaptığı son dakika açıklamasında mahkumlara af meselesine değindi ve "Af çıkarılmasına karşıyım." dedi.

Yargıtay Başkanı Cirit, "Daha önce çıkarılan aflara baktığımızda hem hukuki belirsizlik hem de asayiş, toplumdaki huzur ve barışın sağlanması noktasında bazı sıkıntılar ortaya çıkıyor. Belki infaz sistemindeki cezaevinde kalma süresi yüzde 50'lere çekilebilir, daha adil bir çözüm olur." dedi.

MHP 'DEN MAHKUM AF TARİHİ AÇIKLAMASI

MHP Kırıkkale Milletvekili Avukat Halil Öztürk geçtiğimiz hafta katıldığı bir programda  yaptığı son açıklamada mahkumlara af meselesine değindi.

Öztürk , af teklifinin incelenmeye devam edildiğini, incelemenişn sona ermesi sonrası yürülüğe gireceğini söyledi.  Öztürk açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "MHP Genel Başkan Yardımcımız Feti Yıldız tarafından kanun teklifimiz verildi. Teklif inceleniyor. Hükümetin de düşündüğü yöntem var. Seçimden sonra her ikisi ortaya konur, konuşulur."

Af haberlerinden bildirimle haberdar olmak için kamubulteni.com mobil uygulamamızı indirin.