Son Dakika: TTK 1500 İşçi Alımı Takvimi Belli Oldu

Türkiye Taş Kömürü 1500 işçi alımı hakkında son dakika açıklaması geldi. TTK Genel Müdürü Kazım Eroğlu, yaptığı son dakika açıklamasında alım için takvimi ve detayları duyurdu.

Son Dakika: TTK 1500 İşçi Alımı Takvimi Belli Oldu

Son dakika haberi: TTK 1500 işçi alımı hakkında son dakika açıklaması.

Merakla beklenen Türkiye Taş Kömürü 1500 işçi alımına ilişkin son dakika gelişmesi. Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, 1500 işçi alımı hakkında Pusulagazetesi .com 'a önemli açıklamalarda bulundu. Eroğlu, yaptığı son dakika açıklamasında, Resmi Gazete 'de yayımlanarak yürülüğe giren işçi alımı hükümleri çerçevesinde persoonel alımı yapılacağı ve söz konusu alım için çalışmaların hızlandırıldığını söyledi.

Ankara 'da bakanlıklar seviyesinde görüşmeler yapıldığını söyleyen Erdoğlu, alım hakkında süreci şu şekilde aktardı:

“Resmi Gazete’de yayınlandı. Bize Hazine ve Maliye Bakanlığı’ndan yazı gelecek. Bu yazıda belli hususları koyacak. Bir: O yazı bize geldikten sonra sırasıyla TTK Yönetim Kurulu’ndan çıkaracağız. Bir gündem sıralaması var. Bunu tekrar Resmi Gazete’de ilan edeceğiz. Bugün ayın 14’ü nereden bakarsanız bakın her şey sıkıştırılmış olduğunu düşünürsek kura çekimi Ocak ayının yarısından başlayıp Şubat ayının 1’ini bulur. Hazineden bugün yazı gelirse bir 45 günlük takvim var. Bu zorunlu takvim, biz buna müdahale edemiyoruz.”

KURA ÇEKİMİ OCAK AYINDA

TTK 1500 personel alımı kura çekimi Ocak ayında yapılacak. Erdoğlu 'nun açıklamasına göre, Ocak ayının ortasında başlayacak kura çekimi süreci Şuabt ayında sona erecek. 

İLAN NE ZAMAN?

Eroğlu 'nun açıklamasına baktığımızda, TTK 1500 işçi alımının önümüzdeki hafta Resmi Gazete 'de yayımlanması bekleniyor.  İlan yayımlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. Bildirim alarak ilandan haberdar olmak için Kamubulteni mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubu için >>>>TIKLAYIN

Kaynak: http://www.pusulagazetesi.com.tr/ttk-genel-muduru-isci-alim-takvimini-acikladi-112015-haberler.html