Son Dakika: Meteoroloji'den 5 İlimiz İçin Kritik Uyarı!

Son Dakika... Meteoroloji Genel Müdürülüğ İzmir, Balıkesir, Manisa, Aydın ve Çanakkale için kuvvetli yağış uyarılarında bulundu. MGM'den yapılan bilgilendirmede, kuvvetli yağışların, gece saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklendiği bildirildi. İzmir, Balıkesir, Manisa , Aydın ve Çanakkale hava durumu bilgilendirmesi geldi.

Son Dakika: Meteoroloji'den 5 İlimiz İçin Kritik Uyarı!

Son Dakika: Meteoroloji'den 5 İlimiz İçin Kritik Uyarı!

Son Dakika... Meteoroloji Genel Müdürülüğ İzmir, Balıkesir, Manisa, Aydın ve Çanakkale için kuvvetli yağış uyarılarında bulundu. MGM'den yapılan bilgilendirmede, kuvvetli yağışların, gece saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklendiği bildirildi.  

İzmir, Balıkesir, Manisa, Çanakkale ve Aydın için Meteoroloji 2. Bölge Müdürlüğü Tahmin ve Erken Uyarı merkezinden uyarılar gelmeye devam ediyor. Ege Bölgesi'nin kuzeyinde süren sağanak ve gök gürültülü sağanak, ilerleyen saatlerinde bölge geneline yayılarak Balıkesir, İzmir ve Manisa genelinde, Aydın'ın doğu kesimleri ile Çanakkale'deki etkisini arttıracak.  Meteoroloji yetkileri, kuvvetli yağışların neticesinde oluşabilecek sel, su baskını, yıldırım isabet etmesi, ulaşımda aksamalar  ve kısa süreli fırtına konusunda vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğini bildirdi.