Son Dakika: Arda Berkay Davası Sonuçlandı-Arda Turan'a Hapis

Son dakika haberi: Arda ile Berkay arasında çıkan kavganın davası sonuçlandı. Arda Turan 'a hapis cezası verildi.

Son Dakika: Arda Berkay Davası Sonuçlandı-Arda Turan'a Hapis

Son dakika: Arda Turan 'a hapis cezası.

Emirgan'da bulunan bir eğlence mekanında Ekiml 2018'de Arda Turan ile popçu Berkay arasında kavga çıkmış ve Arda Turan Berkay 'ın burnunu kırmıştı. Yaşanan tartışma sonrası açılan davanın, son duruşması bugün görüldü.

KAÇ YIL HAPİS İSTENİYORDU?

Arda Turan'ın 12,5 yıl Berkay'ın da 2 yıl hapsi istenen dava öncesi ünlü popçu, erken saatlerde Çağlayan Adliyesi'ne giriş yaptı.

BERKAY ÖZÜR BEKLİYOR

Gazetecilerin Arda Turan'ın kendisinden özür dileyip dilemediğini sormaları üzerine ünlü popçu, "Biz ilk günden beri bu özrü bekliyoruz." yanıtını verdi.

ARDA ADLİYEYE GELMEDİ

Futbolcu Arda Turan ise adliyede değil.

ARDA 'YA HAPİS CEZASI

Futbolcu Arda Turan ve şarkıcı Berkay arasında geçen yıl yaşanan kavgada mahkeme kararını açıkladı. Arda Turan'a cinsel taciz suçundan beraat etti. Arda Turan'a kasten yaralama ve ruhsatsız silah suçundan ceza verildi. Buna göre Turan 2 yıl 8 ay hapis cezası aldı.

Mahkeme  hükmün açıklanmasını geri bıraktı. Bu da , sanık hakkında hükmolunan cezanın belli bir denetim süresi içerisinde sonuç doğurmaması, denetim süresi boyunca kasıtlı bir suç işlenmez ve yükümlülüklere uygun davranılırsa ceza kararının ortadan kaldırılması ve davanın düşmesine yol açan bir cezanın bireyselleştirilmesi kurumudur