Şırnak'tan Acı Haber: Uzman Çavuş Yanlışlıkla Korucuyu Şehit Etti

Şırnak 'ın Beytüşşebab İlçesi 'nde yaşanan feci olayda bir uzman çavuş, karşı mevzideki korucuyu sızma girişiminde terörist zannederek ateş açtı. Korucu şehit oldu.

Şırnak'tan Acı Haber: Uzman Çavuş Yanlışlıkla Korucuyu Şehit Etti

Son dakika haberi Şırnak 'tan geldi.

Edinilen son bilgilere göre Şırnak 'a bağlı Beytüşşebap ilçesinde nöbet esnasında bir askerin, karşı mevzideki güvenlik korucusunu sızma girişiminde bulunan terörist zannetmesi ile ateş etmesi sonucu, güvenlik korucusu şehit oldu.

Beytüşşebap Cumhuriyet Başsavcısı Oğuz Yılmaz 'ın son dakika olarak aktardığı bilgiye göre, akşamüzeri saat 19.00 sularında Şırnak 'a bağlı Beytüşşebap ilçesi Kato üs bölgesi Cevizağacı köyü civarında bulunan Kaya Celebuk üs bölgesinde 10 kişilik tim ile nöbet tutulduğu esnada atılan aydınlatma fişeği sonrası mevzide nöbet tutan uzman çavuş, kendisine zimmetli silahı ile diğer mevzide nöbet tutmakta olan ve olay anında ayağa kalkan güvenlik korucusu Resul Bahadır 'ı sızma girişiminde bulunan terör örgütü mensubu zannederek ateş etti.

Uzman çavuşun atel etmesi üzerine Resul Bahadır şehit olurken, naaşı ise otopsi için helikopterle Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı

Kamubulteni.com  | Ankara