Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı: En Az 20 Bölücü Hain Öldürüldü

Son dakika haberi: Irak 'ta devam eden operasyonlarda çıkan çatışmada 4 askerimiz şehit olmuştu. Askerlerin cenaze törenlerinde dağıtılan bilgi notunda askerlerimizin kanlarının yerde kalmadığı, düzenlenen operasyonla en az 20 teröristin öldürüldüğü bildirildi.

Şehitlerimizin Kanı Yerde Kalmadı: En Az 20 Bölücü Hain Öldürüldü

Bölücü hain örgüte darbe: 20 terörist , düzenlenen harekat sonucu öldürüldü.

Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında, bugün sabah erken saatlerde çatışma çıktı. Çıkan çarışma sonucu 4 kahraman askerimiz şehit olurken 6 askerimiz yaralandı. Çatışmada şehit olan 4 askerimiz için Hakkari 'de bir tören düzenlendi.

Düzenlenen tören alanında dağıtılan tören bilgi notunda şehitlerin kanının yerde kalmadığı, bölücü hainlere operasyon düzenlenerek en az 20 teröristin öldürüldüğü bilgisi paylaşıldı.

Söz konusu tören bilgi notunda şu ifadelere yer verildi:

"Sözde ZAP terörist kampına sıfır noktasında bulunan Irak sınırındaki Seriberi üst bölgesinde çıkan çatışmada 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 6 askerimiz de yaralanmıştır. Yaralı personellerimizin tedavilerine Çukurca, Hakkari ve Van'da devam edilmektedir. Bölgede bulunan unsurlarımız tarafından çatışmanın başladığı andan itibaren sabahın erken saatlerine kadar kahramanca yürütülen operasyonlar sonucu en az 20 terörist etkisiz hale getirilmiş. Ve kahraman silah arkadaşlarımızın kanı yerde bırakılmayarak intikamları alınmıştır."

ŞEHİTLERİN CENAZESİ MEMLEKETLERİNE UĞURLANDI

Kahraman şehirlerin cenazeleri memleketlerine uğurlanmak üzere gönderildi. Şehit Erhan Çiyapul'un cenazesi memleketi Iğdır'a, şehit Murat Şahin'in cenazesi Giresun'a, şehit Şevket Çetin'in cenazesi Kırıkkale'ye, şehit Yener Kırıkcı'nın cenazesi ise Ankara'ya uğurlanmak üzere Yüksekova Selahaddin Eyyubi Havalimanı'na götürüldü.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA