Şanlıurfa'da Feci Olay: Uzman Onbaşı Şehit Oldu

Son dakika haberi: Şanlıurfa 'dan alınan son dakika bilgilerine göre bir uzman onbaşı , sıcaktan dolayı fenalaştı ve şehit oldu.

Şanlıurfa'da Feci Olay: Uzman Onbaşı Şehit Oldu

Uzman Çavuş sıcakta hayatını kaybetti.

SON DAKİKA HABERLERİNİ YOUTUBE ÜZERİNDEN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLA VE ABONE OL.

Gölge sıcaklığının 45, güneş önündeki sıcaklığının 58 dereceye kadar ulaştığı Şanlıurfa 'dan edinilen son dakika bilgilerine göre bir uzman çavuş şehit oldu.

İddiaya göre askeriyede eforlu antrenman sırasında bir uzman çavuş fenalaştı. Fenalaşan ve bayılan 23 yaşındaki asker Mehmet Dursun, önce komutanları tarafından revire kaldırıldı. Revirde bilincinin kapalı olduğu tespit edilen Dursun bu kez Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı ve hemen tedavi altına alındı. 

Acil servise bilinci kapalı bi şekilde yetiştirilen  Mehmet Dursun, güneş çarpması, genel durum bozukluğu ön tanılarıyla yoğun bakıma alındı ve hastanede tedavisine devam edildi. Ancak burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kalbi ve solunumu duran Dursun, hayatını kaybetti ve şehit oldu.

Morga kaldırılan ve bekar olduğu belirtilen Mehmet Dursun ’un naaşının yapılan otopsinin ardından ailesine teslim edilmesi bekleniyor.

Güneş çarpması nedeniyle başka askerlerin de fenalaştığı ve farklı hastanelerde tedavi oldukları öğrenildi.

KAMUBULTENİ.COM  |  ANKARA