PTT İŞKUR'dan Sınavsız Personel Alımı Son Başvuru: 19 Ocak 2019

PTT Mardin Başmüdürlüğü tarafından İŞKUR 'da yayımlanan ilanda , sınavsız ve mezuniyet şartsız geçici personel alımı yapılacağına yer verildi. Başvuru adımları ve tüm detaylar haberimizin devamında.

PTT İŞKUR'dan Sınavsız Personel Alımı Son Başvuru: 19 Ocak 2019

TYP kapsamında PTT'ye personel alımı.

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası Toplum Yararına Program kapsamında yayımlanan ilanda , mezuniyet ve sınav şartı olmadan geçici personel alımı yapılacağına yer verildi. TYP kısmında yayımlanan ilanda , PTT Mardin Başmüdürlüğü A.Ş. bünyesinde istihdam etmek üzere 8 geçici personel alımı yapılacağına yer verildi.

271956 TYP numaralı ilanda PTT Mardin Başmüdürlüğü bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak alımın sınavsız ve mezuniyet şartsız yapıldığı bildirildi.

BAŞVURU ŞARTLARI

PTT Başmüdürlüğü tarafından yayımlanan ilana başvuru yapacak adayların Mardin İl Sınırları içinde ikamet ediyor olması şartı var. 18 yaşını tamamlamış adaylar arasından yapılacak işçi alımında adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, AÖF haricinde öğrenci olmaması, emekli ya da malullük maaşı almıyor olması şartı aranmaktadır.

ADAYLAR NASIL SEÇİLECEK?

PTT 'ye yapılacak bu personel alımında adaylar , liste yöntemi ile seçilecek.

MAAŞ VE SOSYAL HAKLAR

PTT Mardin Başmüdürlüğü bünyesine yapılacak alımda adaylar 6 ay çalıştırılacak. 6 ay boyunca adaylara asgari ücret verilecek. Sağlık ile diğer sosyal haklar da devlet tarafından karşılanacak. Ancak bu haklar , sadece işçinin çalıştığı zamanlarda geçerli olacak.

BAŞVURU ŞEKLİ

TYP başvurusu internet üzerinden alınmaktadır. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları takip edin.

1. Aşağıdaki linki kopyalayın ve yeni sekmede açın.

https://goo.gl/zmtgS3

2. Açılan sayfada iş arayan kısmından giriş yapın ve aşağıdaki ekranda görüldüğü gibi TYP sayfasına gidin.

Açılan sayfada ise TYP numarası yazan kısma 271956 numarasını yazın ve ARA butonuna tıklayın. Başvurunuzu buradan yapın.

PTT 3 KADROYA KPSS'SİZ MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI VE EKRANI İÇİN TIKLAYIN

KAMU İLANLARINDAN, PTT PERSONEL ALIMLARINDAN, POLİS VE PÖH ALIMLARINDAN BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

Kambulteni.com  | Ankara