OBM Türkiye ile İŞKUR Anlaşma Yaptı-3 Bin Euro Maaşla Almanya'ya Vasıflı-Vasıfsız İşçi Alımı

Almanya 'da işçi alımında flaş bir gelişme. OBM Türkiye tarafından yapılan son açıklamada , İŞKUR ile anlaşma sağlandığı ve 10 bin işçi alımının İŞKUR Özel İstihdam Büroları aracılığıyla yapılacağına yer verildi. Detaylar ve son bilgiler kamubulteni.com 'da.

OBM Türkiye ile İŞKUR Anlaşma Yaptı-3 Bin Euro Maaşla Almanya'ya Vasıflı-Vasıfsız İşçi Alımı

OBM Türkiye 'den personel alımı açıklaması geldi.

Almanya 'ya vasıflı vasıfsız 10 bin işçi alımı için ilk başvurular geçtiğimiz yıl alınmıştı. Kasım sonu başlayan ve Aralık ayının ortalarına kadar alınan işçi alımı başvuruları ile ilgili yeni açıklama geldi.

SİTE TEKNİK SORUNLAR NEDENİYLE KAPANMIŞTI

OBM Türkiye şirketi tarafından başvurular alındı ve 400 bin civarında vatandaş, Almanya 'da işçi olmak için başvuru yaptı. Siteye yoğun şekilde giriş olması nedeniyle sitede teknik sorunlar meydana gelmiş ve site kapatılmıştı.

Teknik sorunların giderilmesinin ardından OBM sitesi geçtiğimiz gün açıldı. Sitenin açılmasını kamubulteni.com olarak ilk biz takipçilerimize bildirmiştik. 

BAŞVURU EKRANI DONDURULDU

OBM tarafından yapılan açıklamada , başvuruların şimdi alınmadığına yer verildi ve şu ifadeler kullanıldı:

"Dikkat! Şu anda başvurularımız dondurulmuştur!  Ofislerimizde ve telefon ile başvuru kaydı yapılmamaktadır. Başvurularda asla ve asla ücret talep edilmemektedir!

Dikkat! E-mail adreslerimizden form veya cv kabul edilemez.  Bu tür başvurular sistem tarafından otomatik silinir!"

BAŞVURULARDA ADAYLARDAN ÜCRET ALINMAZ

Başvurular sırasında ücret alınmayacağının belirtildiği açıklama şu şekilde;

Başvurularda asla ve alsa ücret talep edilmemektedir. Sitemiz dışında hiçbir yerde başvuru yoktur. Başvurular dondurulmuş olup, gelişmeleri sitemizden takip edebilirsiniz. Alanınız dışında veya birden fazla alanda başvuru yapmanız halinde başvurunuz geçersiz sayılabilir.

Ofislerimizde sadece randevu ile görüşme kabul edilmektedir.

Randevu talebi için;

Görüşmek istediğiniz konuyu kısaca belirtiniz. Sizin ile iletişim kurabilmemiz için (ad ve soyadınızı, mail adresinizi, mobil telefon numaranızı yazarsanız) en kısa sürede insan kaynakları uzmanlarımız tarafından dönüş yapılacaktır.

E-Mail Adresimiz: [email protected]

İŞKUR İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Daha önce İŞKUR tarafından yapılan açıklamada , OBM Türkiye ile henüz bir anlaşma yapılmadığına yer verildi. OBM Türkiye , yaptığı yeni açıklamada ise İŞKUR ile anlaşmanın sağlandığına yer verildi.

Söz konusu açıklama şu şekilde;

YENİ BAŞVURULAR ALINACAK

OBM Türkiye 10 bin alımın ardından yeni bir 10 bin alım için başvuruları alacak. Önümüzdeki ay başlayacak başvuru için form yayımlandığı anda bildirimle haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN