Nüfusa Memur Alımı Hakkında Bakan Soylu'dan Açıklama

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nüfus Müdürlüklerine yeni personel alımı hakkında TBMM'de bütçe görüşmeleri sırasında açıklamada bulundu.

Nüfusa Memur Alımı Hakkında Bakan Soylu'dan Açıklama

Bakan Soylu 'dan nüfusa personel alımı açıklaması.

Ehliyet, Pasaport verme işlemleri geötiğimiz aylarda Emnyietten alınarak Nüfus Hizmetlerine verildi. TBMM 'de bütçe görüşmeleri sırasında bakanlığının bütçesi ile ilgili açıklamada bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, EGM'deki hizmetlerin Nüfus Müdürlüğüne verilmesi meselesini değerlendirdi ve büyük bir risk aldıklarını söyledi.

Bakan Soylu, ehliyet, pasaport işlemlerinin aynı gün Nüfusa devredilmesinin yanlış olduğu, büyük bir risk olduğunu söyledi. Bu işlemi yaptıktan sonra riski gördüklerini söyleyen Bakan Soylu sistemde bir sıkıntı olması durumunda ehliyet veremeyeceklerini söyledi. Ancak bu sistemin hatasız çalıştığını söyleyen Bakan Soylu, çalışmaların devam ettiğini söyledi.

NÜFUS'A PERSONEL ALIMI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nüfus'a yeni personel alımı yaptıklarını, sonuçların açıklandığını söyledi. Bu personellerin göreve başlaması ile hizmetlerin daha iyi devam edeceğini söyleyen Bakan Soylu, 2019 yılında Nüfus ile  çağrı hizmetleri personeli alımlarınınj da yapılacağını , yeni yıldaki yeni alımlarla hizmetlerin daha hızlı verileceğini söyledi.

Personel alımı için net sayı, Bakanlığın bütçe belgelerinin yayımlanması ile belli olacak. Net sayı ve personel alımı tarihi belli olduğu anda bildirim almak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

100 ÜST DÜZEY TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Bakan Soylu açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

”Bu yıl 100 üst düzey terörist etkisiz hale getirilmiştir. 2018 yılında 308 önemli terör eylemi, henüz hazırlık aşamasındayken engellenmiştir. Bunların 285 tanesi patlayıcı madde, 2 tanesi ise bombalı araç eylemiydi. Bu eylemlerle ilgili hazırlık içinde olan 54 terörist de etkisiz hale getirilmiştir”

”Bu yıl iç güvenlik harekatında 141 şehit verdik. Bunların 25 tanesi sivil, 49’u TSK mensubu, 39’u jandarma, 6 tanesi polis, 22 tanesi güvenlik korucusudur”

”PKK terör örgütünün uyuşturucu ticaretinden elde ettiği yıllık gelir 1,5 milyar dolardır. PKK’nın para ve zehir tarlalarını kurutuyoruz”

Jandarma ve EGM personeli alımları için açıklamalar aşağıda ilişkili haber kısmında.

NÜFUS PERSONEL ALIMLARI BU SİTEDE

Nüfus Müdürlüğüne personel alımları Kamubulteni.com 'da olacak. İlanlar yayımlandığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

Kamubulteni.com | Ankara - ÖZEL HABER