Lojistik Duyurusu Geldi: Jandarma Asayiş Uzman Erbaş İlanı Ne Zaman-2018

Jandarma Genel Komutanlığı lojistik sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu geldi. Peki asayiş sınıfı uzman erbaş alımı duyurusu ne zaman gelecek? İlan ne zaman yayımlanacak?

Lojistik Duyurusu Geldi: Jandarma Asayiş Uzman Erbaş İlanı Ne Zaman-2018

Jandarma Lojistik uzman erbaş alımı duyurusu geldi. Peki yeni asaiş uzman erbaş alımı duyurusu ne zaman gelecek?

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında Jandarma Genel Komutanlığı yeni bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilanda Jandarma bünyesine lojistik sınıfı uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Lojistik sınıfı uzman erbaş alımı duyurusunun gelmesinin ardından on binlerce aday asayiş sınıfı uzman erbaş alım ilanının ne zaman geleceğini araştırmaya başladı. Biz de adayların sesini duyurma adına bu haberimizi kaleme aldık.

EN AZ İLKOKUL MEZUNU LOJİSTİK SINIFI UZMAN ERBAŞ ALIMI

Bugün yayımlanan ilanda lojistik sınıfına en az ilkokul mezunu adaylar arasından uzman erbaş alımı yapılacağına yer verildi. Alınacak sayı ve alım yapılan lojistik branşları henüz açıklanmadı. Başvurular 8 Kasım günü başlayacak. 8 Kasım günü yayımlanacak başvuru kılavuzu ile alıma ait detaylar belli olacak. Detaylar belli olduğunda ve uzman erbaş alımı başvuru ekranı açıldığı anda bildirim alarak haberdar olmak için Kamubulteni.com mobil uygulamasını indirin.

ASAYİŞ SINIFI ALIMI NE ZAMAN?

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 100 günlük eylem planında Jandarma'ya 10 binden fazla uzman erbaş alımı yapılacağını söylemişti. Erdoğan 'ın bu açıklamasının ardından ilk ilan geçtiğimiz Eylül ayında yayımlandı. Diğer ilan ise bugün yayımlandı. Erdoğan 100 günlük eylem planını 3 Ağustos günü açıklamıştı. 100 günlük eylem planında belirtilenler 13 Kasım tarihine kadar hayata geçecek. Bu nedenle lojistik alımının ardından asayiş sınıfı uzman erbaş alımının da gelmesi bekleniyor.

İLAN YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara