Kılıçdaroğlu'nun Arabasının Camlarını Kırdılar

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Ankara Çubuk 'ta saldırıya uğradı. Kılıçdaroğlu 'nun aracının camlarını kırdılar.

Kılıçdaroğlu'nun Arabasının Camlarını Kırdılar

Kılıçdaroğlu 'nun aracının camlarını kırdılar.

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, öncekigün Hakkari 'de şehit düşen askerimizin Ankara'nın Çubuk ilçesinde düzenlenen cenaze törenine katıldı. Şehit sözleşmeli piyade er Yener Kırıkcı 'nın cenaze namazının ardından bir grup CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nu protesto edilerek ona saldırdı.

Akkuzulu Camisi 'nde düzenlenen cenaze namazının ardından top arabasına alınan şehidin naaşı, köy mezarlığına götürüldü.

Bu sırada "Şehitler ölmez vatan bölünmez, kahrolsun PKK" sloganları atan bir grup Kemal Kılıçdaroğlu 'na yöneldi ve ona yumruklarla  tekmelerle saldırdı.

YAKIN KORUMALAR-PÖH VE JANDARMALAR

Yakın korumlarının yanı sıra özel harekat, polis ve jandarma ekiplerinin müdahalesiyle korunan Kılıçdaroğlu, alandan alınarak, çevredeki bir eve götürüldü. Evin çevresinde güvenlik çemberi oluşturuldu.

CELAL UZUNKAYA DA SAKİNLEŞTİRMEYE ÇALIŞTI

Emniyet Genel Müdürü Celal Uzunkaya ve köyün ileri gelenleri de ellerindeki megafonlarla gruptakileri sakinleştirmeye çalıştı.

ARACIN CAMLARINI KIRDILAR

Kılıçdaroğlu'nun aracı, bulunduğu evin önüne getirildi. Burada toplanan bazı vatandaşlar taşlarla saldırdıkları aracın camlarını kırdı.

Yoğun güvenlik önlemlerinin alındığı bölgede Kemal Kılıçdaroğlu'nun evdeki bekleyişi sürüyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA