Kılıçdaroğlu'na Saldırı Sonrası Erdoğan'dan Talimat

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'na şehit cenazesinde düzenlenen saldırı sonrası Erdoğan'dan talimat.

Kılıçdaroğlu'na Saldırı Sonrası Erdoğan'dan Talimat

Kılıçdaroğlu'na saldırı sonrası Erdoğan 'dan talimat.

Kemal Kılıçdaroğlu 'na katıldığı cenaze töreninde saldırı gerçekleşti. Bir grup vatandaş tarafından gerçekleştirilen saldırı sonrası Kılıçdaroğlu bölgeden götürülürken durumunun iyi olduğu öğrenildi. Cumhurbaşkanlığı Özel Kaleminden görevliler, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu 'nun özel kalem müdürlüğü yetkililerini arayarak son durumla ilgili bilgileri an be an alındı.

ERDOĞAN TALİMAT VERDİ

Edinilen son dakika bilgilerine göre Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'ın, Kılıçdaroğlu 'nun olay yerinden güvenli bir şekilde ayrılmasının sağlanması için yetkililere talimat verdiği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre Erdoğan süreci anbean takip ediyor.

AK Parti Ankara Milletvekili Emrullah İşler ile MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya da Kılıçdaroğlu'nun da yanında bulundu.

VALİLİK 'TEN AÇIKLAMA

Ankara Valiliğinden, CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu'nun Çubuk ilçesindeki şehit cenazesinde saldırıya uğramasıyla ilgili  olayın sorumluları hakkında yasal işlemlere başlanıldığı bildirildi. 

Valiliğin Twitter hesabından olayla ilgili yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

 "CHP Genel Başkanı  Sayın Kılıçdaroğlu'na yönelik müessif protesto eyleminin önlenmesine yönelik  gerekli güvenlik tedbirleri alınmış olup olayın sorumluları hakkında yasal  işlemlere başlanılmıştır."

Ankara Valisi Şahin de açıklamasında "Kılıçdaroğlu ile ilgili tüm güvenlik tedbirleri alındı. Takviye kuvvetler yönlendirildi, bir güvenlik sorunu şu anda yok" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA