Kahreden Haber: 4 Şehit , 6 Yaralı (Şehitlerin İsimleri Belli Oldu mu?)

Son dakika haberi: Irak sınırında devam eden operasyonlarda 4 askerimiz şehit oldu. Acı haberi Milli Savunma Bakanlığı verdi.

Kahreden Haber: 4 Şehit , 6 Yaralı (Şehitlerin İsimleri Belli Oldu mu?)

Son dakika haberi: Irak sınırında devam eden operasyonlar sırasında çarışma çıktı.

Milli Savunma Bakanlığı Basın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından yapılan son dakika açıklamasında, Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında dün teröristlerle girilen çatışmada 2 askerin şehit olduğu, 7 askerin yaralandığı belirtilmişti. Daha sonra yapılan açıklamada ise şehit sayımızın 4 'e yükseldiği açıklandı.

Kahreden açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Türkiye-Irak sınır hattında devam eden operasyonlar kapsamında, 19 Nisan 2019 tarihinde teröristlerle çıkan çatışmalarda yaralanan 2 kahraman silah arkadaşımız daha yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Çatışmada toplam 4 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 6 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır."

Teröristlerin hava harekatı ve bölgedeki ateş destek vasıtaları ile yoğun ateş altına alındığı kaydedilen açıklamada, bölgede operasyonların devam ettiği aktarıldı.

Açıklama şu ifadelerle sonlandırıldı:

"Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz."

ŞEHİTLERİN KİMLİKLERİ

Kahraman şehitlerimizin isimleri belli oldu.>>

KAMUBULTENİ.COM | ANKARA