Jandarma'dan Son Dakika 2018 Uzman Erbaş Alımı Başvuru Uyarısı !

Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan son dakika duyurusu geldi. Yapılan duyuruda uzman erbaş alımına başvuru yapamayan adayların başvuru sorununun çözümüne yer verildi.

Jandarma'dan Son Dakika 2018 Uzman Erbaş Alımı Başvuru Uyarısı !

Son dakika açıklaması Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan geldi.

Jandarma Genel Komutanlığı 2018-2 lojistik sınıfı uzman erbaş alımı için başvuruları Kasım 'ın ilk günlerinde almaya başladı. Başvuruların başlaması ile birlikte binlerce aday uzman erbaş olmak için başvuru yaptı. Ancak bazı adaylar başvuru sırasında sorunlarla karşılaştı.

Bu sorunlar ile ilgili Jandarma Genel Komutanlığı 'ndan bir son dakika duyurusu geldi. Yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

JANDARMA GENEL KOMUTANLIĞINA TEMİN EDİLECEK LOJİSTİK BRANŞLI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ ADAYLARININ ÖN BAŞVURULARININ WWW.JANDARMA.GOV.TR İNTERNET ADRESİNDE „‘PERSONEL/ÖĞRENCİ ALIM BAŞVURULARI VE SONUÇLARI’‟ BÖLÜMÜNDE 08 - 29 KASIM 2018 (SAAT 17.00’YE KADAR) TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAĞI YAYIMLANAN KILAVUZDA BELİRTİLMİŞTİR

ADAYLARIN ÖN BAŞVURULARININ İNTERNET ORTAMINDA ALINMASI SIRASINDA, SİSTEMDEN KAYNAKLI YAŞANAN PROBLEMLER NEDENİYLE LİSANS VE ÖNLİSANS MEZUNU OLARAK BAŞVURU YAPAN BAZI ADAYLARIN ÖĞRENİM BİLGİLERİNİN YÜKSEKÖĞRENİM KURUMUNDAN OTOMATİK OLARAK ALINAMADIĞI TESPİT EDİLMİŞTİR

BU DURUMDA OLAN ADAYLARIN MEZUNİYET DURUMUNU GÖSTERİR BELGELERİNİ SİSTEME “BELGE EKLE” BUTONUNU KULLANMAK SURETİ İLE YÜKLEMELERİ GEREKMEKTEDİR.

ADAYLARIN MAĞDURİYET YAŞAMAMALARI İÇİN, KLAVUZUN TABLO-4 BÖLÜMÜNDE HER BRANŞ İÇİN AYRI AYRI BELĠRLENEN LİSANS VE ÖN LİSANS PROGRAMLARININ BİRİNDEN MEZUN OLMAK ŞARTINI SAĞLAMALARI GEREKMEKTEDİR.

Lojistik uzman erbaş alımı başvuru ekranı için TIKLAYIN

LOJİSTİK UZMAN ERBAŞ SONUÇLARINDAN VE ASAYİŞ UZMAN ERBAŞ ALIMI DUYURUSUNDAN BİLDİRİM ALARAK HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Kamubulteni.com  |  Ankara - ÖZEL HABER