İzmir Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

İzmir Adliyesi personel alımı başvuru sonuçları açıklandı. Adalet Bakanlığı ve CTE bünyesine yapılacak infaz koruma memuru ve personel alımı sonuçları haberimizde.

İzmir Adliyesi Adalet Bakanlığı ve CTE Personel Alımı Sonuçları Açıklandı

İzmir Adliyesi personel alımı sonuçlarını açıkladı.

İzmir Adliyesi tarafından yapılan son dakika açıklamasında cezaevlerine ve adliyelere personel alımı başvuru sonuçlarının açıklandığına yer verildi. 

Mülakata girecek kadın-erkek diğer adaylarla bilgi alış verişi için TIKLA

Yayımlanan sonuç duyurusu ve mülakata girmeye hak kazananların listesi şu şekilde;

İZMİR CEZA İNFAZ KURUMLARI VE ÖDEMİŞ CEZA İNFAZ KURUMLARINA YÖNELİK İZMİR ADALET KOMİSYONUNCA YAPILACAK OLAN SINAVLARIN ADAY TESPİT LİSTELERİNE İLİŞKİN DUYURU

TÜM ADAYLARIN İLANI DETAYLI OLARAK İNCELEMESİ GEREKMEKTEDİR.

Sınav merkezi olan Komisyon Başkanlığımız tarafından İzmir ve Ödemiş Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonlarına bağlı ceza infaz kurumlarına personel alımına ilişkin Aday Tespit Listeleri ekte yayınlanmıştır.

Sözleşmeli İnfaz ve Koruma Memurluğu için; KPSS puanına göre en yüksek puanı alarak Boy-Kilo ölçümüne katılmaya hak kazanan adayların boy/kilo ölçüm tarihi ve saati ekte yayınlanmıştır. Adayların belirtilen saatten 20 dk. önce İzmir Adliyesi Sınav Başvuru Merkezi önünde (C Blok Zemin Kat) aşağıda belirtilen gerekli belgeler ve T.C. Kimlik numaralarını gösterir kimlik belgeleri ile birlikte hazır bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihten sonra gelen adaylar ile gerekli belgeler ve kimlik belgesi yanında olmayan adayların boy/kilo ölçümü yapılmayacaktır.

Adayların, aşağıda belirtilen istenen evrakları boy kilo ölçümüne geldiklerinde teslim etmeleri gerekmektedir.

İzmir Sözleşmeli Makine Teknisyenliği ve Ödemiş Sözleşmeli Sıhhi Tesisat Teknisyenliği için; KPSS puanına göre başarılı olan ve aday tespit listelerinde "KABUL" olarak belirtilen adaylar ile,

Boy/Kilo ölçümüne katılarak şartı tutan Erkek İnfaz ve Koruma Memuru Adaylarının Sözlü Sınav Tarihleri ilerleyen tarihlerde ilan edilecektir.

İzmir Sözleşmeli Makine Teknisyenliği ve Ödemiş Sözleşmeli Sıhhi Tesisat Teknisyenliğinde başarılı olarak sözlü sınava katılmaya hak kazanan adaylardan yerleştirileceği pozisyonun gerektirdiği "teknik bilgiye sahip olmak" şartı nedeniyle görmüş olduğu dersleri gösterir belge (transkript) ile istenilen evraklar; 05/08/2019 tarihine kadar Komisyon Başkanlığımıza ibraz edilmelidir. (Komisyonumuzca yapılacak işlemlere esas olmak üzere; istenilen evrakların bu tarih beklenmeksizin ivedilikle elden ibrazı ya da kargo-posta yoluyla gönderilmesi).

Aday Tespit Listesinde "KABUL" olarak belirtilen Tüm Adaylardan İstenen Belgeler:

  • 2 Adet Fotoğraflı Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Formu (Anne, Baba, Kardeşlerin, varsa Eş ve Çocukların Doğum Tarihleri Gün/Ay/Yıl formatında, açık adreslerin semt, ilçe ve il bilgilerinin net bir bilgisayarda doldurulmuş olması gerekmektedir.) (Formun en altında yer alan "Nüfus Cüzdanı Suretini Onaylayan" kısmı tarafımızca onaylanacağından boş bırakılması gerekmektedir.) (EK-1)
  • 2 Adet Nüfus Müdürlüklerinden alınan Tüm Aile Bireylerini Gösterir Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği
  • 2 Adet Cumhuriyet Başsavcılıklarından alınan Arşiv Kayıtlı Sabıka Kaydı (E-Devlet çıktısı kabul edilmeyecektir.)
  • 2 Adet Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
  • Askerlik Durum Belgesi (Askerlik Şubesi veya E-Devlet üzerinden)

İlgililere ayrıca tebligat yapılmayacak olup ilanen duyurulur. 30/07/2019

İzmir Ceza İnfaz Kurumlarına Personel Alımına İlişkin Aday Tespit Listesi:

Ödemiş Ceza İnfaz Kurumlarına Personel Alımına İlişkin Aday Tespit Listesi:

İnfaz ve Koruma Memurluğu Boy/Kilo Ölçümü Sınavı Tarihleri:

DİĞER İLLERİN SONUÇLARI AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN >>

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN