İsmail Küçükkaya: "Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum"

Son dakika haberi: İsmail Küçükkaya Binali Yıldırım hakkında son dakika açıklamasında bulundu. Küçükkaya Yıldırım'a hakkını helal etmediğini söyledi.

İsmail Küçükkaya: "Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum"

Son dakika haberi: İsmail Küçükkaya 'dan flaş Binali Yıldırım açıklaması geldi. 

FOX TV ekranlarında yayımlanan  Çalar Saat programıyla izleyicinin karşısına çıkan Gazeteci İsmail Küçükkaya, seçim sürecini değerlendirdi ve önemlli açıklamalarda bulundu.

ALLAH'A HAVALE EDİYORUM

Geçtiğimiz hafta Pazar günü Ekrem İmamoğlu ile Binali Yıldırım Fox Tv ekranlarında bir araya geldi ve tarihi buluşmayı gerçekleştirdi. Bu buluşmanın moderatörlüğünü İsmail Küçükkaya yapmıştı. 

Ortak yayının yapıldığı günden sonra devam eden süreçte AK Parti 'nin adayı Binali Yıldırım 'ın gerçekleri anlatmadığını söyleyen Küçükkaya şu ifadeleri kullandı:

"O her şeyi biliyor.  Onun danışmanı her şeyi biliyor. Türkiye'nin gözü önünde olup bitenleri. Kendisine baskı yaptılar,  belki yanlış bilgiler verildi. Normalde kendi kendime kalsam hakkımı helal ederim, ben kimlere ne haklar helal ettim. Bu defa Binali Yıldırım'a hakkımı helal etmiyorum. Kendisini Allah'a havale ediyorum."

Binali Yıldırım, oyunu kullandıktan sonra İstanbulluların kendisine hakkını helal etmesini istemişti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA