İŞKUR'dan KPSS'siz 1500 Kamu Personeli Alımı İlan ve Kura Tarihi Açıklandı (TTK)

TTK İŞKUR aracılığıyla 1500 işçi alımı yapacak. KPSS şartı olmadan kura ile yapılacak işçi alımında ilan tarihi ve kura tarihi bugün açıklandı. Detaylar haberimizde.

İŞKUR'dan KPSS'siz 1500 Kamu Personeli Alımı İlan ve Kura Tarihi Açıklandı (TTK)

TTK 1500 işçi alımı başvuru ve kura tarihleri açıklandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu 'na 2019 yılında 1500 işçi alımı yapılacak. Kurum bünyesinde istihdam etmek üzere yapılacak işçi alımında adaylardan KPSS şartı istenmeyecek. İŞKUR aracılığıyla yapılacak işçi alımında önemli açıklama bugün geldi ve işçi alımı ile kura tarihleri açıklandı.

Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, alım ile ilgili yaptığı son dakika açıklamasında, TTK ’ya alınacak olan 1500 işçi alımında başvuruların 12 Şubat 2019 tarihinde İŞKUR aracılığıyla başlayacağını, noter huzurunda kura çekimin ise 2 Mart tarihinde gerçekleştirilebileceğini kamuoyuna duyurdu.

SON AŞAMAYA GELİNDİ

TTK 'ya KPSS şartı olmadan yapılacak işçi alımında çalışmalarda son aşamaya gelindiğini söyleyen Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü Kazım Eroğlu, konu ile ilgili yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İşkur İl Müdürlüğü ile yaptığımız görüşmeler doğrultusunda en erken 12 Şubat’ta başlayacak. Biz bütün hazırlıkları, ne yaparsak yapalım en son gelecek olduğu nokta noter huzurundaki çekiliş. Noter’de en erken 2 Mart’ta takvimini belirleyebiliyor. Aksi bir durum olmazsa 12 Şubat’ta müracaatlar başlayacak. En erken 2 Mart’ta da çekiliş olacak”

İLAN BU SAYFADA YAYIMLANACAK

TTK 1500 işçi alımı ilanı yayımlandığı anda Kamubulteni.com 'da olacak. İlan yayımlandığı anda bildirimle haberdar olmak, kamu ilanlarından ve tüm işçi alımlarından haberdar olmak için mobil uygulamamızı indirin.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN