Iğdır'da Çatışma Çıktı: Şehitlerimiz Var

KAHREDEN HABER: Iğdır 'da sınır bölgesinde askerlerimiz ile bölücü hainler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 2 askerimiz şehit oldu.

Iğdır'da Çatışma Çıktı: Şehitlerimiz Var

Son dakika haberi: Edinilen son dakika bilgilerine göre Iğdır 'da 2 askerimiz şehit oldu.

Iğdır 'da Türkiye-İran sınırında güvenlik güçlerimizle bölücü hain teröristler arasında çatışma çıktı. Edinilen bilgilere göre bölücü hainlerle çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre 2 askerimiz şehit oldu, 5 asker yaralandı.

SINIRDA ÇATIŞMA ÇIKTI

Güvenlik kaynaklarından edinilen son dakika bilgilerine göre , sınırın Iğdır tarafında güvenlik güçleri ile bir grup terörist arasında çatışma çıktı.

Bölücü hain teröristlerle çıkan çatışmadan kahreden haber geldi. İlk belirlemelere göre çıkan çatışmada 2 askerimiz şehit oldu, 5 asker yaralandı.

Yaralı askerler, Iğdır'daki çeşitli hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Takviye ekiplerin gönderildiği bölgede, kaçan teröristlere yönelik operasyonun sürdüğü belirtildi.

Şehitlerimizin isimleri henüz açıklanmadı.

MSB 'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Milli Savunma Bakanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Iğdır sınır bölgesinde 1 Haziran 2019 tarihinde PKK’lı bölücü teröristlerle çıkan çatışmada 2 kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, 5 kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır" denildi. Bölgede operasyonlara devam edildiği kaydedilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan kahraman silah arkadaşlarımıza acil şifalar dileriz" ifadeleri kullanıldı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA