Hem Kandil Hem Cuma-İşte En Güzel Mevlid Kandili Mesajları Kısa Mesaj SMS 2019

2019 yılı Mübarek Mevlid Kandili geldi. Hem Cuma günü olması , hem de mübarek Mevlid Kandili olması vesilesi ile Müslümanlar , sevdiklerinin , yakınlarının mübarek Mevlid Kandilini ve Cumasını kutlamak için en güzel mesajları araştırmaya başladı. İşte en güzel ve en yeni kısa SMS Mevlid Kandili mesajları.

Hem Kandil Hem Cuma-İşte En Güzel Mevlid Kandili Mesajları Kısa Mesaj SMS 2019

Mevlid Kandili mesajları SMS.

2019 yılı Mevlid Kandili geldi. 8 Kasım 2019 gecesini 9 Kasım 2019 gecesine balayan gece Mevlid Kandili olarak idrak edilecek. Milyonlarca müslümanın büyük bir merak ve heyecanla beklediği kandil gününün gelmesi ile birlikte en çok araştırılan konu en güzel Mevlid Kandili mesajları oldu. 

Mevlid Kandilinin Cuma Gününe denk gelmesi , bu kutlu günü daha da önemli bir gün haline getiriyor. 

Biz de bu yazımızda SMS  Mevlid Kandili mesajlarına yer verdik.

Mübarek Cuma günümüz ve Mevlid Kandilimiz kutlu olsun!

Dilinizden dökülen tüm dualarınız kabul ve makbul olsun.  Hayırlı Kandiller.

Gönlünüz iman, kalbiniz Kuran, diliniz dua ile şereflensin. Kandiliniz mübarek olsun.

Bu mübarek günde Yüce Rabbim, tüm dualarınızı dergahı izzetinde kabul ve makbul eylesin. Kandiliniz mübarek olsun.

Yüce Allah sana ve sevdiklerine bir ömür boyu mutluluklar, dua ile İslam ile yaşama nasip eylesin. Hayırlı kandiller.

Nuruyla alemimizi Şereflendiren Peygamber Efendimizin (S.A.V.) Şefaatine nail olmanız dileğiyle. Kandiliniz Mübarek olsun.

Fani Dünyanın hükümdarı değilim. Gönül hırkalarını yamar giyerim. Dostlarla ağlar, dostlarla gülerim. Kandiliniz Mübarek olsun.

Yağmur damlalarının toprağa hayat verdiği gibi dualarınla hayat bulacağı bu kutlu gecede dua bahçesinde yeşeren fidan olmak dileğiyle Mevlid kandiliniz mübarek olsun.

Arşın kapılarının sonuna kadar açık olduğu ve rahmet yağmurlarının sağanak halinde yaptığı bu kutlu gecede dualarda buluşmak, rahmet yağmurunda ıslanmak dileğiyle.. Hayırlı kandiller.

Gül bahçesine girenler gül olmasa da gül  gibi kokarlar, kainatın en güzel gülünün kokusu üzerinize sinsin. Mübarek Mevlid Kandilinizi kutlarım.

KAMUBULTENİ.COM  |ANKARA