Hakkari'deki Patlamada Şanlıurfalı Menduh Çelik Şehit Oldu

Hakkari 'de meydana gelen patlama sonucu 7 askerimiz şehit oldu. Edinilen son bilgilere göre şehitlerimizden birinin Şanlıurfalı olduğu bildirildi.

Hakkari'deki Patlamada Şanlıurfalı Menduh Çelik Şehit Oldu

Son dakika haberi: Önceki gün akşam saatlerinde Hakkari 'de meydana gelen mühimmat patlaması sonucu şehit olan askerlerimizden birinin Şanlıurfalı olduğu öğrenildi.

Urfanatik 'te yer alan haberde şehit olan askerin Haliliye İlçesine bağlı İmambakır Mahallesinde ikamet ettiğine yer verildi. Alınan son dakika bilgilerine 20 yaşındaki Topçu Er Menduh Çelik şehit oldu.

Önceki gün akşam saatlerinde Hakkâri ’nin Şemdinli ilçesine bağlı Derecik Ortaklar köyünde bulunan üs bölgede, karakolda feci bir patlama meydana geldi.

Atış sırasında ağır silah mühimmatının patlaması sonucu 7 askerimiz şehit olurken 25 askerimiz de yaralandı. Konu ile ilgili açıklama bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 'dan geldi.. Şehit düşen askerlerin kimlikleri ve memleketleri TSK tarafından belirlendi ve açıklanmaya başladı.

Üs bölgesinde şehit olan 7 askerden 20 yaşındaki Topçu Er Menduh Çelik’in Şanlıurfa’nın Haliliye ilçesine bağlı İmambakır Mahallesinde ikamet ettiği öğrenildi. şehidin ailesine haber verilirken şehit babasının evine de Türk bayrağı asıldı.

Kamubulteni.com  | Ankara