Flaş: Yeni Sisteminde Bu İllerde Askerlik Yapacaklara 3000 TL Maaş

Son dakika haberi: Yeni askerlik sistemi ile ilgili son dakika haberi geldi. Edinilen son dakika bilgilerine göre sınır birliklerinde askerlik yapacaklara 3 bin TL maaş verileceği bildirildi.

Flaş: Yeni Sisteminde Bu İllerde Askerlik Yapacaklara 3000 TL Maaş

Yeni askerlik sistemi ile ilgili son dakika haberi: 3 bin TL maaş verilecek.

Yeni askerlik sistemi için geri sayımda sona gelindi. 25 Haziran 2019 günü TBMM Genel Kurulu toplanacak ve yeni askerlik sisteminin kalan 2 maddesi oylanacak ve son olarak nihai oylama yapılacak ve Askeralma Kanun teklifi Cumhurbaşkanlığı 'na gönderilecek.

Aynı gün Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın onaylaması beklenen kanun teklifi Resmi Gazete 'de yayımlanacak ve yürürlüğe girecek. 

HULUSİ AKAR YENİ ASKERLİK İÇİN SON KEZ PARTİLERLE KONUŞACAK

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, bugün CHP, MHP ve İYİ Parti 'ye bir ziyaret gerçekleştirecek ve yeni askerlik ile ilgili son görüşmeleri yapacak. 

İSMAİL KAYA 'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Seçim sonrası İsmail Kaya Twitter adresi üzerinden bir açıklama yaptı ve şu ifadeleri kullandı:

BU İLLERDE ASKERLİK YAPACAKLARA 3 BİN TL MAAŞ

6 ay askerlik yapan ve 6 ay daha devam etmek isteyen gençlere , devam ettiği 6 ay boyunca maaş verilecek. Daha önce yapılan açıklamada askerde kalan tüm gençlere 2020 TL maaş verileceği belirtildi.

Edinilen son dakika bilgilerine göre sınır birliklerinde askerlik yapan gençlere 3000 TL maaş verilecek.  Hatay, Kilis, Gaziantep, Şanlıurfa, Mardin, Şırnak, Hakkari, Van, Ağrı ve Iğdır 'da görev yapacak askerlere 3000 TL maaş verilecek. 

Tek tip askerlik bekleyenlerle bilgi alış verişi için TIKLA

TEK TİP ASKERLİKLE İLGİLİ TÜM GELİŞMELERDEN ANINDA HABERDAR OLMAK İÇİN MOBİL UYGULAMAMIZI İNDİRİN >> İŞTE LİNKLER

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN