Flaş İddia: Komiser Yardımcıları Bekçiyi Dövdü

Son dakika haberi: Bursa POMEM 'de komiser yardımcıları, yanlış servise binen bekçi adayını herkesin gözü önünde dövdü.Bu da yetmezmiş gibi bekçi , darp raporu almasınlar diye rehin alındı.

Flaş İddia: Komiser Yardımcıları Bekçiyi Dövdü

Son dakika haberi: Bursa Polis Meslek Eğitim Merkezi 'nde gece yarısı komiser yardımcıları , bir bekçi adayını eğitimde dövdü.

Bursa POMEM 'de meydana gelen feci olayda komiser yardımcılarının bekçileri darp ettiği ve darpla kalmayıp adeta eziyet ettiği iddia edildi.

Yeni Akit  'in geçtiği habere göre, geçtiğimiz ay 1. dönem Çarşı ve Mahalle Bekçisi adayları, POMEM 'lerde eğitime başladı. Edinilen son dakika bilgilerine göre mahalle bekçi adaylarının atış eğitiminin tamamlanmasının ardından yanlış otobüse binen bekçi adayı Levent Koçeri, görevli komiser yardımcısı Serhat Öner tarafından skandal sözlerle tepki aldı. Kımiser yardımcısı, bekçi adayına “deveyi diken insanı s...” yaranır diyerek küfürler eşliğinde ona hakaretler etmeye ve onu feci şekilde dövmeye başladı.

KÜFÜRLER EDEREK DÖVDÜLER

POMEM 'de  eğitim görmekte olan 120 bekçi adayının önünde yere yatırılan bekçi,  tekme tokat dövülmeye başlandı. Bekçi adayı Koçeri 'yi, komiser yardımcısı Gökhan Tuna 'nın ise kulağından tutarak diğer otobüse bindirdiği öğrenildi.

DARP RAPORU ALMASIN DİYE

Yeni Akit 'in aktardığı iddiaya göre bekçinin, dayaktan sonra Gökhan Tuna isimli komiser yardımcının odasına götürüldüğü ve Koçeri 'ye darp raporu almaması için burada rehin tutulduğu bildirildi. 

EMNİYET MÜDÜRÜNDNE SKANDAL SÖZLER

Olayı duyan ve POMEM 'e gelen 4. Sınıf Emniyet Müdürü 'nün ise olayı ört bas etmeye kalkışmak için uğraştığı bildirildi.  Bekçi adayını herkesin önünde revire gönderen emniyet müdürü, onu hastaneye göndermedi.  Müdür, bekçi adayının darp raporu almaması için "Ben bu olaydan dolayı darp raporu almana müsade etmem" dediği öğrenildi.

TELEFONU KAPATTILAR

Akit muhabirlerinin Bursa'daki olaya ilişkin soru sormak için aradığı POMEM'de santrale çıkan polis memurunun çelişkili ifadelerde bulunması dikkat çekti. Sorulara dayanamayan POMEM santrali, telefonu meşgule attı.

Kamubulteni.com  | Ankara