Flaş: 10 Bin Yeni Polis Alımı Yapılacak

EGM bünyesine 10 bin yeni polis alımı için açıklama geldi. POMEM mülakatları sırasında yetkililer 10 bin polis alımı için tarih açıkladı. Detaylar haberimizde.

Flaş: 10 Bin Yeni Polis Alımı Yapılacak

24. dönem POMEM için flaş açıklama.

16 Kasım günü duyuru geldi ve 19 Kasım 2018 Pazartesi tarihinden itibaren adaylar 23. dönem POMEM için seçim aşamalarına alındı. Ön sağlık ve spor aşamasına alınan adaylar şimdi de sözlü mülakat duyurusunu beklemeye başladı.

Spor aşamalarına giren takipçilerimiz, Polis Meslek Eğitim Merkezlerinde bulunan yetkililere 24. dönem POMEM polis alımının ne zaman olacağı sorusunu sordu. Mülakatlar aşamasında bulunan yetkililer, 10 bin yeni alım yapılacağını ve bu alımın 1 ay sonra yapılacağını söyledi.

BU AÇIKLAMA DOĞRU MU?

POMEM mülakatlarına giren takipçilerimizin bölgedeki yetkililerden aldığı bilgilere göre 10 bin yeni alımın 1 ay sonra yapılacağı belirtildi. Bu iddia doğru mu değil mi bilinmez ancak EGM kaynakları, ciddi derecede polis eksiği olduğunu belirtti. Ciddi derecede eksik olması nedeniyle 2019 yılında 35 bin polis alımı yapılacak ve bu alımların sıkışmaması için 10 binlik yeni ilan erken yayımlanabilir. 

10 BİN ALIM YAPILACAK

Polis Akademisi Başkanlığı yeni dönem alımında 10 bin yeni polis alımı yapacak. Polis memuru mu yoksa özel harekat mı olarak yapılacağı henüz belli olmayan alım için iddialara göre ilan Ocak ayında yayımlanacak.

ADAYLARIN TALEPLERİ

Sizce yeni alım polis memuru olarak mı yoksa PÖH olarak mı yapılmalı? Yeni alımda yaş şartı kaç olmalı? Haber yapmamızı istediğiniz taleplerinizi aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.

POLİS ALIMI İLANI YAYIMLANDIĞI ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN KAMUBULTENİ.COM MOBİL UYGULAMASINI İNDİRİN.

Android uygulamamızı ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

İOS uygulamasını ücretsiz indirmek için >>>> TIKLAYIN

Facebook grubumuza katılmak ve diğer adaylarla bilgi alış verişi yapmak için >>>>TIKLAYIN

(Kamubulteni.com özel haberidir. Aktif link şeklinde kaynak gösterilmeden kullanılması durumunda yasal takip başlatılacaktır.)