Fedai Varan Öldü mü? Son Dakika Haber Geldi

Emine Bulut 'u vahşice öldüren Fedai Varan 'dan son dakika haberi geldi. Öldüğü iddia edilen Varan 'ın ölmediği, başka cezaevine gönderildiği bildirildi.

Fedai Varan Öldü mü? Son Dakika Haber Geldi

Fedai Varan öldü mü? 

Emine Bulut 'a vahşice saldıran ve onu 10 yaşındaki kızının önünde defalarca bıçakladıktan sonra taksiye binip giden Fedai Varan 'dan son dakika haberi geldi.

ÖLDÜRÜLDÜĞÜ İDDİA EDİLMİŞTİ

Sosyal medya üzerinde sıkça dolaşan iddialara göre Fedai Varan 'ın , oknulduğu Kırıkkale Cezaevinde öldürüldüğü iddia edilmişti. Twitter, İnstagram ve Facebook üzerinde çokça yayılan bu iddialar sonrası ilk net bilgi bugün geldi.

Geçtiğimiz 18 Ağustos Pazar günü Menderes Caddesi 'nde bulunan bir kafede buluşan Emine Bulut ile Fedai Varan, burada tartışmaya başladı. 10 yaşındaki kızlarının önünde çıkan tartışmada cani eski eş, Emine Bulut' u 10 yaşındaki kız çocuğunun gözleri önünde bıçakladı.

Hastaneye kaldırılan Emine Bulut tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti. 

'Ölmek İstemiyorum' diyen Emine Bulut ve 'Anne Lütfen Ölme' diyen 10 yaşındaki kızının feryatları ise kulaklarımızdan hiç silinmeyecek. 

Cani polis ekipleri tarafından yakalandı ve tutuklanıp cezaevine gönderildi. Kırıkkale Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından cani Fedai  Varan hakkında ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istemiyle hazırlanan iddianame ise  Kırıkkale 1. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edilmişti. 

SON DAKİKA GELİŞMESİ

Kırıkkale'de eski eşini öldüren Fedai Varan, tutuklu  olarak tutulduğu Kırıkkale Hacılar F Tipi Cezaevinden alındı ve Bolu F Tipi Ceza İnfaz Kurumuna nakledildi. 

Bu haber sonrası Fedai Varan 'ın öldürülmediği ortaya çıktı.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA