Erdoğan'dan Yeni Askerlik Sistemi Açıklaması: İşte Kalıcı Bedelli ve Tek Tip Askerlik Tarihi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , yeni askerlik sistemi ve kalıcı bedelli hakkında son dakika açıklamasında bulundu.

Erdoğan'dan Yeni Askerlik Sistemi Açıklaması: İşte Kalıcı Bedelli ve Tek Tip Askerlik Tarihi

Tek tip askerlik için Erdoğan 'dan beklenen açıklama geldi.

Milletvekilleri ile bir araya gelen ve gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunup  vatandaşlardan gelen talepleri değerlendiren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , milyonlarca gencin beklediği yeni askerlik sistemi meselesine değindi ve kalıcı bedelli uygulaması ile ilgili vatandaşların taleplerini bildiklerini söyledi.

Erdoğan yaptığı açıklamada yeni askerlik sistemi meselesinin seçimlerden önce yürülüğe gireceğini söyledi. 

ÖNCEKİ GÜN İSMAİL KAYA 'DA AÇIKLAMIŞTI

Ak Parti Osmaniye 27. Dönem Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi İsmail Kaya önceki gün yaptığı ve kamubulteni.com 'un aktardığı açıklamada da yeni askerlik sisteminin bayramdan önce yürülüğe gireceğini söylemişti.

Kaya paylaşımında şu ifadeleri kullanmıştı:

"Değerli gençler... Yeni Askerlik Sistemi, Tek Tip Askerlik yasası ile çalışmalar Mayıs ayının son haftasında TBMM Genel Kuruluna sunulacak... Komisyonda gerçekleştireceğimiz görüşmeleri de siz değerli kardeşlerimle detaylı bir şekilde paylaşacağım. "

"Cumhurbaşkanımız Sn @RTErdogan dan gençlere müjde... Askerlik çağındaki tüm gençlerin ve ailelerin beklediği Yeni Askerlik sistemi haftaya genel kurulda. Komisyon çalışmalarımız esnasında detayları siz değerli hemşerilerimiz ile paylaşacağım. Hayırlı Geceler "

Yeni askerlik sistemi bekleyen diğer vatandaşlarla bilgi alış verişi için TIKLAYIN